8 kertiút-burkolat, ami sokkal izgalmasabb, mint a sima beton: divatosak és mutatósak

A kert útjai a virágágyások szépségével vetekedhetnek, ha valami különlegeset választasz.

covkep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kert szépítgetésében sok minden sorra jön: kellenek bele szép virágok, dús fű, változatos sövénynövények, és persze bútorok is a kényelmes pihenés érdekében.

Ne feledkezzünk el a kerti utakról sem, melyek azt a célt szolgálják, hogy még eső után, nedvesebb időben is úgy sétálhassunk végig a kerten, hogy ne legyünk nyakig sarasak. Az utak segítenek átláthatóbbá, átjárhatóbbá tenni a kertet, felszámolva a kaotikus dzsungelhangulatot. Előfordul, hogy egy-egy kertben csupán dekorációs okból helyeznek el utakat. Érdemes olyat kiépíteni, ami a céljának megfelelően stabil lesz.

8 ötlet a kerti utak kialakításához

Természetesen nemcsak a funkció a fontos, ha valaki álomudvarra vágyik. Mivel egy egyszerű betonút nagyon bele tud rondítani az összképbe, dekoratívabb megoldásban is gondolkodhatunk. Az utak fa-, kavics- vagy épp palaburkolattal is kirakhatók, és nemcsak jól fognak kinézni, hanem az egész világon egyediek is lesznek. Aki maga készíti a kertiút-burkolatát, egy kellemes és relaxáló otthoni tevékenységre is belépőjegyet kap. A következő képeken nyolcféle megoldást mutatunk be, melyek esetében a lapok, illetve kavicsok egyszerűen a talajba süllyesztendők. Ez csak úgy sikerülhet, ha a talaj kissé nedves és kellőképpen puha. Az elemek közt lévő hézagok igény szerint kaviccsal, murvával vagy füvesítéssel tölthetők ki.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük