Pocakból a bölcsőbe
Praktikus babaszoba megoldásokkal vár ősszel a Babamama Expo!
A legfrissebb baba- és gyerekszoba kollekcióikkal várnak. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 3 napos esemény november 16-18. között, mintegy 9000 négyzetméteren várja mindazokat, akik az új családtag fogadását tervezik. A közel 200 kiállító között idén is kiemelt helyet kapnak a bútorgyártók legújabb kollekciói, de számos berendezett babaszobával, hasznos tanácsokkal és átalakítási ötletekkel is készülnek a legkisebbeket szolgáló lakberendezési szakértők.

- Az elérhető legszélesebb bútor- és kiegészítő választékot felvonultató babaszoba szigetünk nem csupán az elérhető kínálat bemutatását tűzte ki célul, de arra is remek lehetőséget kínál, hogy az alaprajzokkal és egyéni igényekkel érkező leendő szülők, személyre szabott tanácsokat kapjanak az érkező kisbaba életterének kialakításhoz. - foglalta össze Fülöp Judit, főszervező.

A legjobbak egy helyen

A legfrissebb babaszoba-berendezési trendek mellett a kényelem, a praktikusság és az időtálló megoldások lesznek a fókuszban, amelyek illeszkednek a fejlődő gyermekek igényeihez, és akár kisiskolás korig elkísérik. A szervezők célja, hogy egy helyen tegyék elérhetővé és kipróbálhatóvá a legszélesebb hazai baba- és gyerekbútor választékot, amiből a különleges, karácsony előtti akciók keretében akár meg is vásárolhatóak a kiválasztott darabok.

A Babaszoba Lakberendezési tanácsadó sziget különböző igények szerint berendezett baba- és gyerekszobákkal készül, de érdemes konkrét elképzelésekkel, kérdésekkel, alaprajzzal érkezni, hiszen a helyszíni tanácsadás folyamatos lesz. A rendezvény főtámogatója az OTP Lakástakarék, amely az otthonteremtés családra szabott megoldásainak tervezésében segít.

További információk és értékes nyeremények várnak a www.babamamaexpo.hu oldalon. Regisztrálj, hogy ne maradj le semmiről!

A Babamama Expo testvérrendezvénye a Gyerekvilág Élményhétvége, ami a nagyobb gyerekek számára izgalmas témákat és termékeket mutatja be 12 éves korig, számtalan helyszíni programmal, foglalkozással és játékkal kiegészítve.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2153916&banner=2152780&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Időpont: 2012. november 16-17-18.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143. Budapest, Stefánia út 2.
Nyitva tartás: minden nap 10-18 óráig
www.babamamaexpo.hu
Ezt is szeretjük