Álomszép, trendi csaptelepek 5000 forint alatt

Te is felszerelheted!

A barkácsboltok és az internetes áruházak pár ezer forintért kínálják a szebbnél szebb szanitereket.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A csillogó, fényes, modern szaniterek a fürdőszobák és konyhák díszei lehetnek. Ha nincs pénzed egy teljes felújításra vagy a mosdó cseréjére, szerezz be egy új csaptelepet a régi, csöpögő, divatjamúlt, rozsdás kar helyett.

Az egyedi tervezésű dizájndarabok esetében az áraknak persze csak a csillagos ég szab határt, de nagyobb áruházakban már néhány ezer forintért kaphatsz hasonlóan szép és modern csaptelepeket.

Ha van néhány alapvető szerszámod, és a barkácsolás sem áll távol tőled, akkor a csaptelep kicseréléséhez még szerelőt sem kell hívnod, magad is beszerelheted legújabb szerzeményedet.

Így cseréld ki!

Mielőtt eltávolítod a régi csaptelepet, zárd el a főcsapot, majd engedd ki a csövekben maradt vizet. A csap levétele előtt készíts a közelbe egy edényt, amibe felfoghatod az esetleg kicsöpögő vizet.

A csaptelep alsó részéről csavarozd ki a rögzítőanyát, a tömítést és az alátétet, a szigetelőgyűrűt azonban hagyd a helyén. Távolítsd el a régi csaptelepet, majd illeszd az újat a csaplyukba. A meleg és hideg vizes vezetékeket hajtsd be a csaptelepbe úgy, hogy merőlegesek legyenek a sarokszelepekre.

Tedd vissza a csap aljára az alátétet, majd a tömítést, végül pedig szorítsd be a rögzítőanyával.

Felújítás A-tól Z-ig
Szereted magad végezni a felújítási és szerelési munkákat, de néha bizonytalan vagy? Linkgyűjteményünkben minden segítséget megtalálsz!

Az egykarú a divat

Könnyebb beszerelni őket, és kevesebb vizet használnak el a megfelelő hőfok beállításához - talán ez az oka, hogy az utóbbi időkben az egykarú csaptelepek hódítanak a szaniterpiacon.

A Szerszamwebaruhaz.hu-n most akciósan szerezheted be a Baletto 35 milliméteres, fényes felületű, kerámiabetétes csaptelepét, mely egy igazán klasszikus, egykaros darab. Egyszerű formájának és fényes anyagának köszönhetően a modern minimalista, de a visszafogottan romantikus fürdőszobákban is jól mutat. Ára kedvezményesen 4850 forint.

Az OBI szinte verhetetlen a barkácsáruházak között, ha csaptelepekről van szó. Kínálatukban a különleges darabok épp úgy megtalálhatóak, mint az egyszerű és nagyon olcsó csaptelepek. Ha éppen csak egy talpalatnyi területen kell berendezned a fürdőszobát, nem érdemes csapmonstrumokkal szűkítened a teret. A ZOE termékcsalád mosdóra szerelhető csaptelepe éppen olyan apró és barátságos, mint az ára. Az egykaros keverőcsap 2799 forintért kapható.

Szigorúan a modern, letisztult és kifinomult fürdőszobákba passzol, ott viszont igazán jól mutat a Praktikerben kapható Solo egykaros csaptelep. A 35 milliméteres, kerámiabetétes, krómozott csap egyszerű vonalvezetésével és visszafogott színével jól illik egy cseppet sem hivalkodó, mégis különleges, elegáns környezetbe. A diszkrét, de mutatós csaptelep ára 3990 forint.

A Praktiker természetesen azoknak is kínál alternatívát, akik inkább a hagyományos, nagypolgári fürdőszobák vagy konyhák hangulatát szeretnék megidézni. A ZOE termékcsalád falra szerelhető, különleges, enyhén rezes színű, krómozott csaptelepével sem a múltidéző enteriőrről, sem az egykarú csapok nyújtotta kényelemről nem kell lemondanod. A csaptelep ára 4990 forint.

Ha a konyhába keresel csaptelepet, hosszú távon lehet praktikus és jól kezelhető társad az IKEA egykaros, LAGAN fantázianévre keresztelt terméke. Praktikus kialakításának köszönhetően a legnagyobb lábasok is kényelmesen elmosogathatóak alatta, a kemény, tartós tömítések és korongok pedig ellenállnak a súrlódásnak, amelyek a víz hőmérsékletének szabályozása közben keletkeznek - vagyis a svéd lakberendezési áruház egy igazán tartós csaptelepet kínál 2490 forintos áron.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Persze, ha a hagyományos, kéttekerős csaptelepeket kedveled jobban, akkor is találsz olcsó, de mutatós darabokat. A Bricostore a Duo termékcsalád igazán klasszikus kialakítású, enyhén hajlított csövű csaptelepét 4495 forintért árulja, a Csapshop.hu-n kapható Sanimix pedig egy hagyományos, kétgombos kialakítású csaptelep, néhány érdekes vonallal megbolondítva. A visszafogott, mégis különleges, kerekded kialakítású csaptelep a magasra ívelő, enyhén kifelé hajló csapfejjel egy modern, de egy bohókás vagy klasszikus stílusú fürdőszobában is jól mutat. Ára 3820 forint.

Ezt is szeretjük