Karácsony a munkahelyen: ennek a meglepetésnek mindenki örülni fog
Felejtsd el a felesleges stresszelést, a munkatársaid imádni fogják ezt az egyszerű ajándékot!

teafilter karácsonyfa cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb munkahelyen egyre több és több üres szék jelzi, hogy bizony, mindjárt itt vannak az ünnepek. Akik nem mentek szabadságra, és az utolsó napig végzik a dolgukat, általában igyekeznek minél ünnepibbé tenni az irodát, díszítéssel vagy egy közös karácsonyozással. 

Ha évről évre neked is megerőltető kitalálni, milyen aprósággal lepd meg munkatársaidat, ami egyrészről hasznos, másrészről viszont nem drága, akkor van egy jó hírünk.

Ajándékozz teát!

Egy jó minőségű, zamatos tea nemcsak a testet, de a lelket is felmelegíti. De ne az eredeti dobozában add át: ha a következő módon csomagolod, senki sem fogja unalmas ajándéknak tartani! Ráadásul, ha már elég jól ismered kollégáid, akár személyre szabottan is választhatsz: a rossz alvóknak valamilyen nyugtató hatásút, míg a rendszeresen sportolóknak vitalizáló teát. Ha tudod, hogy valamelyik munkatársad hajlamos felönteni a garatra, és nem sértődékeny típus, egy detoxikáló teafa kiváló ajándék.

teafilter karácsonyfa 3

A fa alapját képezheti egy pár száz forintos hungarocellkúp is, amit hobbiboltokban kapsz, de kicsit vastagabb papírból, tűzőgéppel rögzítve otthon is hipp-hopp kész a faalap. Ezután lentről, a fa tövétől körkörösen felfelé haladva, szépen fel kell ragasztgatnod a filtereket.

teafilter karácsonyfa lépése

Nem kötelező kizárólag egyféle ízesítést használni, a külön csomagolt teafilterek színével is játszhatsz a minél mutatósabb hatás érdekében. 

teafilter karácsonyfa 5

A csúcsdísz azonban, ahogy az igazi fáról, a filterfáról sem hiányozhat: egy papírcsillag még jobban feldobja az amúgy is elragadóan tetszetős díszt. 

Unalmas karácsonyi ajándékok

Nem elég, hogy drágábbak, de némelyik beszerzése sokkal komplikáltabb, mint a közeli boltban vett néhány hozzávaló segítségével alkotni valamit - például, egy karácsonyfát teafilterekből. Ezek a személytelen ajándékok a nyomába sem érnek a saját, kézzel készített meglepetéseknek. 

Ezt is szeretjük