A legunalmasabb ajándék is menő lesz, ha így csomagolod - Még a bögrének is örülnek majd
Nincs jobb ötleted a gyertyánál? Vegyél még mellé pár apróságot, és dobozold be!

karácsonyi doboz ajándék arany csomagolás
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A karácsonyi ajándékozás néha nem könnyű, nem is lehet az év végi hajtásban mindenkinek személyreszabott meglepetést adni. 

Persze, van olyan, hogy váratlanul meglátod a kirakatban A Tökéletes Meglepetést, vagy hogy tudod, mire vágyik évek óta a legjobb barátnőd vagy éppen az édesanyád, de ha nem a legszűkebb körről van szó, az gondot okozhat.

Tipikus ajándékok

Amikor nincs jobb ötlet, akkor kerülnek képbe azok a meglepetések, amik igaz, hogy szinte teljesen hasztalanok, de "jobb, mint a semmi"-alapon mégis bekerülnek a fa alá vagy egy fenyő és hóember mintázatú díszszatyorba. Egy kis csavarral viszont extrán menő ajándékcsomag lehet néhány pár száz forintos apróságból is! Mutatjuk, hogyan!

[PINTEREST] 5b73e8323c9eb

Kreatív ötletek

A kreativitásodon múlik, mit hozol ki a sok kis csecsebecséből: a szépségszettől kezdve a kezdő horgászfelszerelésig mindent be lehet sűríteni egy stílusos fémdobozba vagy apró faládába! Ehhez jöhet egy kedves ajándékkártya, hogy miért is gondoltad ki az ajándékszettet, ha van időd, akkor az egyes apróságok újradekorálása, és máris úgy érzi a másik, hogy sokat gondoltál rá.

A tél szerelmeseinek:  Egy kesztyű a kinti hógolyózáshoz, kiránduláshoz, sál és sapka, egy kis útravaló - a csomagot egy termosszal koronázhatod tökéletessé.

Aki mindig megfázik: Túlélőszett a hideg náthás napokra vastag zoknival, teával és mézzel - hozzá pedig egy óriási bögre, hogy egész nap teázgathasson a meleg szobában, miközben a pendrive-ról karácsonyibbnál karácsonyibb filmeket néz.

A mozifanatikus: Mi másnak örülne jobban, mint egy komplett moziszettnek popcornnal és egy kis nasival tömve, hozzá pedig egy 3D-s szemüvegnek, hogy mindig tudjon vinni sajátot?

Akinek nehezen indulnak a reggelek: Gyűjtsd csokorba a tökéletes reggelhez szükséges kellékeket: egy bögrét, finom kávét, sütit, cukrot és kiskanalat.

Aki órákig képes ázni a fürdőkádban: Relaxációs fürdősóval, egy puha törülközővel, szivaccsal és illatos mécsessel kényeztesd, ha pedig egy vízálló fülhallgatót is dobsz a ládikába, biztosan el fog olvadni a figyelmességtől, aki kapja.

Aki imádja a sütés-főzést: Legyen a dobozban sütiforma és díszítőgarnitúra, egy konyhai fogókesztyű és egy receptgyűjtemény a legünnepibb fogásokról, sőt izgalmas hozzávalókat is csomagolhatsz bele

Ezt is szeretjük