Mindenki elítélte, mert tiniként várandós lett: csodásan vágott vissza a fiatal anya
Megteremtette magának az életet, amire mindig is vágyott, és percig nem foglalkozott rosszakarói véleményével.

anyuka cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kockázatvállalás az élet természetes velejárója, de előfordul, hogy a dolgok nem az ember reményei szerint alakulnak. Például 15 évesen gyermeket vállal, mert úgy érzi, megtalálta élete szerelmét, de végül hoppon marad.

Joci Clarkkal pontosan ez történt. Onnantól kezdve, hogy bejelentette, megtartja a kisbabát, az emberek szemében ő csak egy újabb százalékpont volt a félrecsúszott életű tinédzsermamik statisztikájában. 

Várandós tinédzserből diplomás anya lett

Clark háta mögött lépten-nyomon összesúgtak a többiek, valakitől pedig szemtől szembe is megkapta, hogy a tinimamik mindössze negyven százaléka végzi el a középiskolát, és kevesebb mint két százalékuk szerez diplomát. 

A lány ennek ellenére tudta, hogy tovább kell mennie ahhoz, hogy ott tartson az életében, ahol szeretne. Ezért úgy bánt magával, akár legjobb barátjával. Kiváló eredményekkel elvégezte a középiskolát, egyetemre ment, az iskolai sportcsapat aktív tagja lett, mellékállásban vendéglátásban dolgozott, és mindeközben egy kisbabáról is gondoskodott. Története mindenkinek inspiráló lehet, aki úgy érzi régóta egy helyben toporog.

Ezt is szeretjük