Elvesztette testvérét, amikor rátalált a szerelem: a nő sem hitte, hogy ez megtörténhet
Különleges kapocs fűzte össze őket bátyjával, halála után azonban elképzelni sem tudta, megtalálja-e valaha a fényt az alagút végén.

rayannon
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akinek van testvére, bizonyára egyetért a gondolattal, miszerint ez a világ legkülönlegesebb és talán legerősebb emberi kapcsolata. Hiszen egy testvér olyan élményekkel gazdagítja az életet, amire senki más nem képes.

RayAnnon Bluemelnek és testvéreinek, Jeffnek és Marknak nehéz gyerekkoruk volt, így miután édesapjuk alkoholizmus miatt meghalt, legidősebb fiúként Marknak egyszerre kellett helyt állnia apaként, testvérként és legjobb barátként. Melegszívűsége és gondoskodása miatt pedig hamarosan Mark lett kishúga legnagyobb példaképe.

Testvére elvesztése új szerelmet hozott neki

2015. május elsején RayAnnon úgy döntött, leszámol mérgező kapcsolataival, a diplomaosztója után pedig hamarosan hazatér szülőhelyére, Kansasbe. November negyedikén többször megpróbálta telefonon elérni Markot, de nem sikerült. Ekkor furcsa érzése támadt, mert nem vallott bátyjára, hogy még órákkal később sem hívja vissza.

Éppen dolgozott, amikor Jeff felhívta, és könnyekkel küszködve nagy nehezen elmondta neki, hogy Mark nincs többé. A fiatal nő úgy érezte, kihúzták a lába alól a talajt. Egyszerűen nem tudta, hogyan folytathatná az életét, amikor az egyetlen ember, aki mindig arra biztatta, hogy sosem szabad feladni, meghalt. Meglehet, közhelynek hangzik, de ahol becsukódik egy ajtó, ott mindig kinyílik egy ablak. Így találkozott össze Derekkel. 

Ezt is szeretjük