Fogadott nagymamája nevelte fel a lányt, megható, ahogy megköszönte neki
Szívhez szóló módon mondott köszönetet nagymamájának.

mama eskuvo cover lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sors időnként úgy hozza, hogy bármennyire is szeretne valaki, nem lehet saját gyermeke. De még ekkor is dönthet az örökbefogadás mellett, hogy ezzel valaki olyannak is megadja az esélyt a boldogságra és a kiteljesedésre, aki nélküle talán sosem kapná meg.

Az Ontarióban élő 29 éves Katrine Kilroy nagyon szerencsésnek tartja magát, hiszen olyan családba került, amiről sokan csak álmodnak. Hogy megköszönje nagymamájának a rengeteg szeretetet és törődést, saját eljegyzésén lepte meg őt.

Különleges nagymama-unoka kapcsolat

Katrine imádta nevelőanyját, a legbensőségesebb kapcsolata azonban mégis nagymamájához fűzte, aki megtanította főzni, kötni, körmöt festeni, szépen sminkelni és elegánsan öltözni. Már gyermekkorában is csodálta nagymamája csodás jellemét, ragyogó stílusát. Olyan akart lenni, mint ő, így legszívesebben naphosszat viselte volna a ruháit és ékszereit. Így talán nem meglepő, hogy a fiatal nővel madarat lehetett fogatni, amikor húszévesen megkapta Elaine menyasszonyi ruháját. Bár senki sem kötelezte erre, a fiatal nő számára egyértelmű volt, hogy az nem a szekrényben porosodik tovább.

Ezt is szeretjük