75 év után láthatta újra szerelmét az idős férfi - Megható, mit mondott neki a találkozáskor

Szerelmesek voltak, de a sors elsodorta őket egymástól: az idős úr és hölgy 75 év elteltével találkozott újra.

Idős pár találkozása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

K. T. Robbins 1944-ben Északkelet-Franciaországban állomásozott a csapatával a II. Világháború során. Ekkor ismerkedett meg Jeannine Ganaye-jal, akivel szinte rögtön egymásba szerettek.

A boldogságuk azonban nem tarthatott sokáig, mert a férfi harcolt. De az élet úgy hozta, hogy bár sokáig nem találkozhattak, több évtizeddel később ismét láthatták egymást.

75 év után találkoztak újra az egykori szerelmesek

A France24 segítségével nemrég, azaz 75 évvel a történtek után a férfi ismét megpillanthatta egykori szerelmét, a megható perceket pedig videóra is vették. A felvételből kiderül, hogy K. T. Robbins úgy  mondott búcsút a lánynak 1944-ben, hogy magával vitt egy fotót róla, amit azóta is őrzött. Elmesélte, hogy bár az életük akkor külön folytatódott - hiszen mindketten megházasodtak, családot alapítottak, és azóta megözvegyültek - rengetegszer eszébe jutott a hölgy.

Amikor a most 97 éves férfi megtudta, hogy egykori szerelme még mindig életben van, azt hitte, csak viccelnek vele. A találkozásukról készült videó az egész internet szívét megdobbantotta. Mihelyt megpillantották egymást, rögtön könnyezni kezdtek az örömtől és a meghatottságtól, K. T. Robbins pedig a következő szavakkal fogadta Jeannine-t: „Mindig is szerettelek!”
A férfi később azt is hozzátette, hogy a hölgy mindig is a szívében élt, sosem tudta őt kiverni a fejéből.

Az egykori szerelmesek ezután hosszasan beszélgettek, és minden mozdulatukon látszott a hihetetlen törődés, gondoskodás és az is, hogy sosem felejtették el egymást teljesen. Az idős hölgy később elárulta, rengeteget gondolt egykori párjára: arra, hogy mi történhetett vele és arra, hogy talán valaha még visszatér majd hozzá. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Néhány óra múlva viszont eljött a búcsú ideje: az idős úr és hölgy könnyezve, csókokkal köszöntek el egymástól, miközben K. T. Robbins ismét szerelmet vallott. Abban azonban megegyeztek, hogy hamarosan újra találkoznak majd.

Idős párok, akik 60 felett házasodtak össze

A következő szerelmesek hatvanéves koruk után mondták ki a boldogító igent egymásnak. Vannak, akik régóta alkotnak egy párt, de vannak olyanok is, akik csak néhány éve ismerték meg egymást. Esküvői fotóik mindenkit meghatnak.

60 felett mondták ki az igent: ez a 10 pár bizonyítja, hogy a szerelem kortalan

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük