100 évesen ment hozzá 26 évvel fiatalabb szerelméhez az idős hölgy - Azt mondja, megérte várni rá
A házassághoz sosincs késő: a százéves hölgy és a 74 éves úr ragyogtak a boldogságtól a nagy napon.

idos par cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelem határtalan és kortalan: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Norah Witkiss és párja története, akik bebizonyították, sosem késő kimondani a boldogító igent.

Az idős hölgy százévesen fogadott örök hűséget a 26 évvel fiatalabb Malcolm Yates-nek, akivel, bár régóta együtt voltak, úgy érezték, most jött el a tökéletes idő a házassághoz.

Százévesen ment férjhez az idős hölgy

Norah már kétszer volt házas, ám sajnálatos módon mindkét férje elhunyt. Amikor második szerelmét is elveszítette az 1980-as években, nem gondolta volna, hogy valaha újra szeretni tud majd egy férfit. Szenvedélyét, a táncot azonban sosem adta fel, és ennek köszönheti azt is, hogy Malcolmmal egymásra találtak. 

idos par 1

Egy modern tánckurzuson találkoztak, és a férfi saját bevallása szerint eléggé kétballábas volt, ám Norah rögtön felkarolta, és segített neki elsajátítani a lépéseket, így szerettek egymásba. Rengeteget utaztak és táncoltak együtt, és harminc éve éltek boldog kapcsolatban, amikor Malcolm idén úgy döntött, felteszi párjának a nagy kérdést, amire persze rögtön igen volt a válasz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ilyen volt az esküvő

Családtagjaik hatalmas örömmel segítettek az esküvő szervezésében, melyet egy prestatyni hotelben tartottak, az arát pedig kérésére az ABBA Dancing Queen című számára kísérték tolószékben az oltár elé. A szerelmesek csak úgy ragyogtak a boldogságtól, és, amikor a dédnagymamát arról kérdezték, milyen százévesen házasnak lenni, a következőt válaszolta:

- Gyönyörű. Egyszerűen csodálatos. Megérte várni rá, sőt, még tovább is vártam volna. Nem létezik olyan, amit ne tenne meg értem. Malcolm nélkül nem is tudnék már létezni. Ő különleges, nagyon különleges - mondta Norah, aki hozzátette, új vezetéknevéhez azért még hozzá kell szoknia.

Képeik az egész internetet bejárták, az emberek pedig teljesen odavannak az idős párért, akiknek minden mozdulatán, pillantásán látszik, mennyire szeretik egymást. Remélik, hogy sok boldog évet tölthetnek még együtt, és mi is ugyanezt kívánjuk nekik.

Idős házaspárok titkai

A következő párok nyolcvan éve élnek boldog házasságban, és elmondták, mit gondolnak, mi hosszú szerelmük legfontosabb titka.

Ezt is szeretjük