80 évesen is van szerelem első látásra: az idős pár története bizonyítja

A 80 éves hölgy az idősek otthonában szeretett bele a 95 éves nagypapába, és hamarosan életében először férjhez is ment.

maria cobar cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenki vágyik arra, hogy megtalálja a nagy őt: azt a férfit vagy nőt, akiről biztosan tudja, hogy vele szeretné leélni az életét. Vannak azonban, akik úgy gondolják, a valóságban nem létezik az igazi, csak a romantikus filmekben. De szerencsére többen hisznek abban, hogy valahol rájuk is vár a nagy szerelem, és a sors idővel összehozza majd őket. A következő idős pár története is ezt bizonyítja.

Maria Cobar egész életében kereste a nagy őt, de sajnos sokáig nem találta meg azt, akivel örökre össze akarta volna kötni az életét, ezért soha nem házasodott meg. Azonban nyolcvanéves korában mindez megváltozott, mert amikor nyugdíjasotthonba költözött, megismerkedett a 95 éves Carlos Suarezzel, és szinte rögtön egymásba szerettek. A folyosón sétálva pillantották meg egymást először, és azonnal felfigyeltek a másikra. A férfi körbevezette Mariát, megmutatott neki mindent, és onnantól kezdve az idejük nagy részét együtt töltötték.

Néhány hónap után összeházasodtak

Nem sokkal később már ők lettek a nyugdíjasotthon szerelmespárja, és az összes ott dolgozó rajongott értük. Az eljegyzésre sem kellett sokat várni, mert Carlos néhány hónap után meg is kérte párja kezét. Bár elmondásuk szerint valójában nem tette fel a nagy kérdést, csak kijelentette, hogy házasodjanak össze. Maria természetesen rögtön, boldogan igent mondott, mert, ahogy lányának elmesélte, nincs még egy olyan férfi a világon, mint Carlos. Az esküvőt az idősek otthonában tartották, és minden dolgozó örömmel segített az előkészületekben: lufikat, virágokat vettek, kidíszítették a helyszínt, de a vőlegény lánya is segédkezett.

- Mindenki meghatódott, és annyira boldogok voltak a szerelmesek és a vendégek is. Hihetetlen volt látni ezt az egészet, annyira aranyosak voltak - mesélte Carlos lánya, Katrina. Nászútjuk először Maria lányához vezetett, aki szerint édesanyja végre megtalálta a lelki társát. Az idős szerelmesek azóta is boldogan élnek együtt, már egy éve házasok, megható történetük és videójuk pedig a körbejárta az internetet. Az emberek szerint világszerte reményt adnak azoknak, akik még nem találták meg a párjukat. 

Ezt is szeretjük