Párt keresett magának a fiatal lány egy esküvőre - Az egész internet a sztorijuktól olvadozik

Bár csak egy szokatlan Twitter-posztnak indult, az egész életüket megváltoztatta.

llia apostolou cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagyon bátor dologra vállalkozott egy fiatal lány, amikor egyre csak közeledett a nővére esküvője. Llia Apostolou-nak ugyanis nem volt kísérője testvére nagy napjára, és úgy tűnik, egyetlen olyan férfit sem ismert, akit szívesen elhívott volna a lagzira.

Ezért egy igen különös ötlettel állt elő: elhatározta, hogy az interneten keres magának partnert, de nem a társkeresőkön vagy egy randiapplikáción, hanem inkább a Twittert választotta, amivel talán sokkal több emberhez eljuthatott a kérése.

Egy napra keresett partnert, váratlan vége lett

Gyorsan ki is posztolta a furcsa és vicces felhívást, amire gyorsan rengetegen reagáltak:

- Férfi vagy? Kölcsönkérhetlek egy esküvőre a következő hétvégére? Plusz pont, ha tudsz szerezni egy kisbabát is, akiről azt mondhatom, hogy az enyém - szólt az üzenet, amit sokan csak viccnek tituláltak, és rengeteg gúnyolódó, gonosz kommentet is kapott alá. De aztán jelentkezett egy férfi, aki tényleg komolyan vette a dolgot, és jelezte, hogy részéről rendben van, hiszen szmokingja is van hozzá, sőt, még azt is megírta, hogy a nagyija máris meg akarja ismerni a lányt.

llia apostolou

És a legmeglepőbb dolgok még csak ezután jöttek: a fiatalok ugyanis valóban együtt mentek az esküvőre, és ez még nem minden! Mert a különleges randi annyira jól sikerült, hogy most, három évvel később bejelentették, összeházasodtak, és posztoltak is néhány közös fotót bizonyítékul. A modern love storytól pedig az egész net olvadozik, amit nem is csodálunk. Gratulációkkal árasztották el az oldalukat, sokan pedig szinte el sem hitték, hogy ez megtörténhet.

- Nemrég még azzal viccelődtem, hogy hozzámegyek úgy, hogy nem is ismertem, most pedig tényleg megtörtént. Alig hiszem el - posztolta a lány, aki újdonsült férjével boldogabb már nem is lehetne. Tényleg mesébe illő a történetük, igaz?

Ezt is szeretjük