82. házassági évfordulójukat ünnepelte az idős pár: a 100 éves nő elárulta, mi a titkuk
Több mint nyolc évtizede házasok, és még mindig teljesen odavannak egymásért.

82 eve hazas par cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idős párokat általában mindenki csodálattal és kicsit irigykedve nézi, ami nem is csoda: ki ne szeretne olyan kapcsolatot, melyben együtt öregszik meg a társával, akivel még hetven felett is kézen fogva, egymást támogatva sétálnak.

A nyugdíjas párokat látva a többség fejében megfogalmazódik a kérdés: ők vajon tudhatják az örökké tartó szerelem titkát? Mi az, ami összetartotta őket, és megakadályozta, hogy a nehézségek, a problémák közéjük álljanak? A 82 éve házas idős hölgy és úr láttán is mindenki rögtön ezen kezdett gondolkodni, és meg is kérdezték őket róla.

82 éve élnek boldog házasságban

Az Észak-Karolinában élő, 103 éves D. W. Williams és felesége, a 100 éves Willie Williams most ünnepelték 82. házassági évfordulójukat, valamint születésnapjaikat is, melyek alkalmából lányuk és unokájuk hatalmas partit szervezett nekik. Elmesélték, hogyan ismerkedtek meg, és persze azt is elárulták, mit gondolnak, mi az, ami összetartotta őket több mint nyolc évtizeden keresztül.

Fiatalkorukban Newberry-ben ismerkedtek meg, és már az első találkozáskor felfigyeltek egymásra. A férfi elmondta, Willie nagyon csinos volt, és a nő is igen jóképűnek tartotta őt. Elárulták, sosem voltak azok a hevesen vitatkozó típusok, nem veszekedtek olyan sokat, bár ezt sokan alig hiszik el. Inkább az élet pozitív oldalára koncentráltak, imádtak vicces dolgokról csevegni, és együtt nevetni. Azt is megkérdezték tőlük, hogy 82 év után miről tudnak még egymással beszélgetni, mire azt felelték, bármiről, ami érdekli őket. Bár már nem mozdulnak ki túl sokat, vasárnaponként szeretnek együtt templomba járni, egymás iránti odaadásuk, elkötelezettségük pedig mindenkit meghat. 

Mi a hosszú kapcsolatuk titka?

Természetesen a magazinok és a tévés riporterek arról is faggatták őket, hogy mi a házasságuk titka. Erre az idős hölgy csak annyit felelt, nincs itt semmilyen titok, csupán a szeretet és a kedvesség, ez tartja őket mindig össze. Lányuk azonban hozzátette, ő rengeteget tanult tőlük a boldog, tartós kapcsolat szabályairól, és látja, mi a szerelmük kulcsa. Úgy véli, többek közt az őszinte kommunikáció, a szeretet, a gondoskodás, valamint az összedolgozás, együttműködés a legfontosabb közöttük, illetve az, hogy mindig is egymás legjobb barátai voltak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A páron egyébként rögtön látszik, mennyire szeretik egymást: a róluk készült videókban, képeken végig fogják egymás kezét, puszit adnak a másiknak, összebújnak, vagy éppen együtt nevetgélnek. És, hogy mit szeretnének csinálni életük következő éveiben? Az idős hölgy csak annyit felelt a kérdésre, hogy együtt ülni a ház körül, majd aranyosan összemosolyogtak.

A több mint 75 éve tartó szerelmek titkai

D. W. Williams-en és Willie Williams-en kívül is van néhány olyan idős pár, akik hét-nyolc évtizede szeretik egymást. Közülük többen is elárulták már, mi szerintük a boldog kapcsolat kulcsa: olvasd el a több mint 75 éve óriási szeretetben élő párok titkait.

Ezt is szeretjük