Ellopta a show-t a nagymama unokája esküvőjén: igazán élvezte a feladatot, amit kapott

Imádni való képek készültek a lelkes nagyiról. Hihetetlenül boldog volt, hogy ilyen szerepet kapott unokája nagy napján.

Virágszóró nagymama
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az esküvőkön általában az ifjú pár van a középpontban, míg a szülők és a nagyszülők csak a templomban ülve, a meghatottságtól pityeregve nézik végig a ceremóniát. Brenna Klemann azonban teljesen más szerepet szánt nagyijának a nagy napján.

Az idős hölgy egyáltalán nem csak a háttérből követte végig az eseményeket, hanem különleges és kissé szokatlan feladatot kapott, amit annyira élvezett, hogy a vendégeket és a netezőket is levette a lábáról.

Mindenki a nagymamára figyelt az esküvőn

A fiatal ápolónő a Facebookon árulta el, hogy egyik betegének története inspirálta az aranyos ötletet: elmesélte neki, hogy ő virágszóró volt az unokája esküvőjén. Brenna pedig mihelyt meghallotta ezt, rögtön tudta, hogy ő is ezt a feladatot szeretné majd szánni a nagyijának. Amikor felkérte mamáját, a hölgy szinte könnyekig hatódott, és örömmel vállalta el a szerepet. Az pedig az esküvőn is látszott, hogy mennyire boldoggá tette őt ezzel az unokája: annyira lelkesen dobálta a szirmokat, hogy mindenki csak rá figyelt.

viragszoro nagymama
Fotó: Thomas Felts Photography

A menyasszony elmondta, hogy könnyezett a boldogságtól, és mindent igyekezett megtenni, hogy tökéletes legyen unokája esküvője. A nagypapa pedig annyira büszke volt vidám, mosolygós, kacagó és szinte ugrándozó feleségére, hogy többször odamutatott rá, és azt mondta a vendégeknek, illetve a fotósnak, hogy az ott az ő virágszóró lánykája. A nagyi ráadásul a képeken is vidáman, viccesen pózolt, és minden percét élvezte az esküvőnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

A fotókat Brenna és a fényképész is megosztotta a neten, és a felvételek hatalmas sikert arattak. Az ara azt reméli, másokat is inspirálhatnak az ötlettel, illetve továbbadhatják nagymamája életvidám felfogását. A nő szerint nagyija mindig is azt tartotta, hogy a boldogság döntés kérdése, az élet pedig túl rövid ahhoz, hogy az ember negatív dolgokon rágódjon.

viragszoro nagymama eskuvon 2
Fotó: Thomas Felts Photography

Az biztos, hogy ezek az aranyos képek igazi gyöngyszemei lesznek majd a fiatal pár esküvői albumának, ezekhez fogható felvételek ugyanis nem készülnek minden ceremónián.

Nagymamák, akik koszorúslányok lettek

Egyre több menyasszony ad különleges feladatot nagymamájának az esküvőjén: a következő arák például a koszorúslány szerepét osztottak a nagyikra, akiket hihetetlenül boldoggá tettek ezzel. Aranyos képek készültek róluk.

92 éves nagymamáját kérte fel koszorúslánynak - Az esküvői képektől elolvadsz

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük