Ellopta a show-t a nagymama unokája esküvőjén: igazán élvezte a feladatot, amit kapott
Imádni való képek készültek a lelkes nagyiról. Hihetetlenül boldog volt, hogy ilyen szerepet kapott unokája nagy napján.

viragszoro nagymama eskuvon cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az esküvőkön általában az ifjú pár van a középpontban, míg a szülők és a nagyszülők csak a templomban ülve, a meghatottságtól pityeregve nézik végig a ceremóniát. Brenna Klemann azonban teljesen más szerepet szánt nagyijának a nagy napján.

Az idős hölgy egyáltalán nem csak a háttérből követte végig az eseményeket, hanem különleges és kissé szokatlan feladatot kapott, amit annyira élvezett, hogy a vendégeket és a netezőket is levette a lábáról.

Mindenki a nagymamára figyelt az esküvőn

A fiatal ápolónő a Facebookon árulta el, hogy egyik betegének története inspirálta az aranyos ötletet: elmesélte neki, hogy ő virágszóró volt az unokája esküvőjén. Brenna pedig mihelyt meghallotta ezt, rögtön tudta, hogy ő is ezt a feladatot szeretné majd szánni a nagyijának. Amikor felkérte mamáját, a hölgy szinte könnyekig hatódott, és örömmel vállalta el a szerepet. Az pedig az esküvőn is látszott, hogy mennyire boldoggá tette őt ezzel az unokája: annyira lelkesen dobálta a szirmokat, hogy mindenki csak rá figyelt.

viragszoro nagymama
Fotó: Thomas Felts Photography

A menyasszony elmondta, hogy könnyezett a boldogságtól, és mindent igyekezett megtenni, hogy tökéletes legyen unokája esküvője. A nagypapa pedig annyira büszke volt vidám, mosolygós, kacagó és szinte ugrándozó feleségére, hogy többször odamutatott rá, és azt mondta a vendégeknek, illetve a fotósnak, hogy az ott az ő virágszóró lánykája. A nagyi ráadásul a képeken is vidáman, viccesen pózolt, és minden percét élvezte az esküvőnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

A fotókat Brenna és a fényképész is megosztotta a neten, és a felvételek hatalmas sikert arattak. Az ara azt reméli, másokat is inspirálhatnak az ötlettel, illetve továbbadhatják nagymamája életvidám felfogását. A nő szerint nagyija mindig is azt tartotta, hogy a boldogság döntés kérdése, az élet pedig túl rövid ahhoz, hogy az ember negatív dolgokon rágódjon.

viragszoro nagymama eskuvon 2
Fotó: Thomas Felts Photography

Az biztos, hogy ezek az aranyos képek igazi gyöngyszemei lesznek majd a fiatal pár esküvői albumának, ezekhez fogható felvételek ugyanis nem készülnek minden ceremónián.

Nagymamák, akik koszorúslányok lettek

Egyre több menyasszony ad különleges feladatot nagymamájának az esküvőjén: a következő arák például a koszorúslány szerepét osztottak a nagyikra, akiket hihetetlenül boldoggá tettek ezzel. Aranyos képek készültek róluk.

Ezt is szeretjük