5 dörzsölt szextrükk, amitől kegyetlenül megkíván a pasi (18+)
Ne hagyd, hogy a hétköznapok tönkretegyék kapcsolatodat, légy kreatív és vesd be praktikáinkat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elszürkülő hétköznapok könnyedén felemészthetnek bármilyen párkapcsolatot. Elmúlnak a tüzes és szerelmes hónapok, a fránya tél is rányomja bélyegét a hangulatra, a munka is sok, mindenki leterhelt, és egyébként is, este jobb a tévét bámulni, mint egymással huncutkodni. Nos, jobb, ha tudod, hogy a rutin megöli a szerelmet és a szexuális vágyakat is, ráadásul az sem tesz jót, ha hagyod elszürkülni a fantáziádat. Legyél bátor, dobd fel egy-két forró trükkel párkapcsolatodat!

Egy kis bevezetés

Nem kell fizikailag egymás mellett lennetek, hogy egy kis huncutkodásra kerüljön sor. Írj neki pajzán e-mailt, vagy próbáljátok ki, milyen, ha chaten hangolódtok a szexre. Hazafelé menet hívd fel telefonon, és kezdeményezz telefonszexet, ha azonban ez túl erős, küldd el neki SMS-ben, hogy mi vár rá otthon. Ezek a játékok lehetnek a belépők az esti édes együttléthez.

A férfi hazatér

 Mire a párod hazatér, lepd meg azzal, hogy mindent előkészítettél. Mécsesek, melyek félhomálya kissé titokzatos légkört kölcsönöz. Ylang-ylang illóolaj a párologtatóban, ami köztudottan erős vágyfokozó - éppen ezért óvatosan a mennyiséggel, elég 15 csepp.

Készíts fürdőt, ami tökéletes terep egymás testének kényeztetésére, illetve a napi gondok elfeledésére. A fürdő ne legyen túl forró, és az illatok is frissítően hassanak, különben nagyon elálmosodtok. Egy pohár bor vagy gyöngyöző pezsgő csak fokozza a hangulatot. A fürdőt követheti masszázs, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz.

Ha pedig már ráhangolódtatok egymásra, illetve az előttetek álló finomságokra, válogass kedvedre az alábbi férfikényeztető programok közül!

Önkéj

Nagyon sok férfi vágyálma meglesni partnerét, amikor izgatja magát. Ez több szempontból is előnyös lehet. Egyfelől párod azt láthatja, hogy mire vágysz igazán, másfelől annyira hálás lesz, hogy megmutattad, hogy nem kell egyedül befejezned a játszadozást. Használhatod az ujjaidat, de hidd el, egy vibrátorra sem lesz féltékeny! Ha igazán izgalmas éjszakára vágysz, az utóbbit próbáld ki, és a későbbiekben hagyd, hogy párod is használhassa.

Uralkodj!

Vannak férfiak, akiket kifejezetten felizgat az, amikor a látást, mint érzékszervi lehetőséget kiiktatják. Ilyenkor sokkal jobban rá tudnak hangolódni arra, hogy milyen illatok veszik körül, illetve mikor és hol érinted meg őket.

Amennyiben a szembekötősdit kiegészíted azzal, hogy a kezeit is odakötözöd egy selyemkendővel az ágyhoz, akkor egyféle passzív szereplőként rákényszeríted arra, hogy csak a saját gyönyörével foglalkozzon. Természetesen a felkészülési időszak alatt ki kell derítened, erre mennyire vevő a párod. Lehet, hogy inkább ő vonná meg tőled a cselekvés lehetőségét.

A férfi kedvence

Ha valóban kényeztetni akarod a férfit, akkor szükséged lesz a szádra is, és most nem a kommunikáció fontosságára gondolunk. Az orális szexre a férfi bármikor és bármilyen élethelyzetben kapható. Így a legkönnyebb felizgatni, kielégíteni, valamint olyan magasságokig repíteni, amilyenben még nem volt része. A legfontosabb, hogy párod lássa rajtad, hogy te is élvezed, amikor örömet adsz neki. A viszonzás egész biztos nem marad el, de az is lehet, hogy közös orális játszadozásban ér véget a dolog.

Ne mindig ugyanott!

A szexnek, ha egyedül éltek, nemcsak a hálószobában van létjogosultsága. A változatosság a konyhában vagy az irodában is gyönyörködtet.

Érdemes kipróbálnod néhány ősrégi trükköt, például főzz egy igazán finom vacsorát, ruházatként pedig csupán kötényt viselj. Vagy látogasd meg későn az irodában, hosszú kabátba felöltözve, ami alatt csak egy szexi fehérnemű van. Amikor beérsz hozzá, és meggyőződtél arról, hogy biztosan csak ketten vagytok, magatokra zárhatod az irodaajtót, és ledobhatod a felesleges kabátot.

Ezt is szeretjük