18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 huncut szextipp, rosszkislányoknak (18+)
Vigyél egy kis vadságot a szexbe. Ébreszd fel párodban a kisördögöt vérforraló praktikáinkkal, hogy te is jobban élvezd a szexet, mint valaha!

Sok szó esik arról, hogy a nők mennyire kedvelik a rosszfiúkat. Pedig nemcsak a gyengébbik nem szemében vonzó az, aki tudja, mitől csúszik a bugyi: a pasik éppen annyira kedvelik azokat a nőket, akik a vadabbik oldalon járnak.

Ne fogd hát vissza magad, és légy nyitott a bevállalósabb játékok iránt. Ébreszd fel a pasiban a kisördögöt pajzán praktikákkal, hogy mindkettőtöknek feledhetetlen legyen az együttlét!

Ébreszd fel a vágyát pajzán SMS-ekkel!

Engedd szabadjára ujjaidat a mobilod gombjain, és írd meg a legforróbb szavakkal, hogy mire vágysz, amikor végre együtt lesztek. Oszd meg vele legpajzánabb szexfantáziáidat, vagy említsd meg neki, hogy előző éjszaka, amikor rá gondoltál, muszáj volt kezeiddel elkalandoznod odalentre.

Bátran írj merész dolgokat, utalj rá, mennyire jó lenne, ha őt érezhetnéd magadban, de amíg nem találkoztok, kénytelen vagy a vibrátorodra hagyatkozni. Bízhatsz benne, hogy üzeneteid hatására a lehető legrövidebb időn belül megjelenik az ajtódban, bár nem árt, ha kétszer is ellenőrzöd a számot, mielőtt megnyomod a küldés gombot. Egy eltévedt SMS kellemetlen pillanatokat szerezhet, ha azonban eltalálod a címzettet, annál forróbb élményekben lehet majd részetek!

Suttogj a fülébe pajzán szavakat!

Ne csak telefonon legyél bátor: akkor se fogd magad vissza, ha párod végre megérkezik, hogy behajtsa az ígéreteidet. Néhány szabadosabb megjegyzés hihetetlenül gerjesztően hathat a pasira, talán éppen azért, mert a legtöbb nő viszolyog az ilyesmitől. Annál szexisebb lehet, ha egyszerűen a nevén nevezed a dolgokat, és nem virágnyelven fogalmazod meg, ha szeretnéd, hogy párod orális szexszel kényeztessen. A hálószoba többet elbír, mint a nyomdafesték vagy a társasági etikett, úgyhogy bátran használj olyan szavakat, melyeket máskor csak pironkodva mernél kimondani.

Ha a szolid, hétköznapi arcod mögött egy fesztelen vadmacskát is rejtegetsz, az ágyban bátran leveheted róla a nyakörvet, hogy ösztönösen fejezze ki szenvedélyét. Ez a huncut praktika nem új keletű, hiszen a legtöbb férfi egy szende nőre vágyik a hétköznapokban, aki a végzet asszonyává vedlik a hálószobában.

Légy ura a helyzetnek!

Ne feledd, hogy az éjszaka nem csak a pasidról és az ő vágyairól szól: akár te is lehetsz a középpontban. Rajtad múlik, hogy mennyire vagy határozott: játszd azt, hogy párodnak mindent meg kell tennie, amit kérsz tőle. Parancsolhatod, hogy hozzon egy pohár pezsgőt, de sokkal szexisebb lehet, ha lassan az ágy felé tereled az eseményeket. Vedd rá, hogy levetkőztessen, kenjen be masszázsolajjal, de ügyelj rá, hogy a forgatókönyv lépésről lépésre egyre komolyabb legyen!

Kérd, hogy csakis a szájával kényeztesse egész testedet, vagy a kezével simogassa kizárólag a melledet, majd irányítsd lejjebb, és azt is szabd meg, milyen helyzetben szeretkezzetek. Nem lesz ellenére az sem, ha egy selyemköteléket szeretnél a csuklódra vagy szemedre: még különösebb lehet a helyzet, ha szavakkal te diktálsz, miközben az ő szerelmi rabja vagy.

Szervezd meg az aktust!

szex elsősorban a spontaneitásról szól, mégsem rossz ötlet, ha egy különleges éjszakát az első simogatástól egészen az utolsó mozdulatig megtervezel. Készíthetsz vázlatot az előjátékról is, de a legfontosabb, hogy csak fokozatosan jussatok el a legjobb részig. Az első fázisban bárhol kényeztethetitek egymást, azonban kizárólag szájjal: kézzel még csak hozzá sem érhettek a másikhoz! Ezt követően adjátok át a szerepet az ujjaitoknak, és adjatok egy kis pihenőt az ajkaknak.

Következő lépésként a területet szabd meg, tehát bármilyen eszközzel kényeztethetitek egymást, azonban a bugyi és a nadrág vonala alá nem mehettek, hogy pár perc múlva éppen ezen a tájon kalandozhassatok, a felsőbb régiók érintése nélkül. Ha eddig eljutottatok, már a bugyi is feleslegessé válik: adjátok át magatokat az együttlét legjobb részének!

Felejtsd el a szemérmességet!

Játssz egy különösen vadító játékot, ami mindkettőtök vágyát a végső határokig tüzelheti: vedd párod kezét a tiédbe, majd finoman szopogasd az ujjait, simogasd meg vele a nyakadat, aztán sétáltasd a melled és hasad tájékán. Bosszantóan izgató élmény lehet, hogy kizárólag az ő kezével okozhatsz magadnak örömet, és nem irányíthatod teljes mértékben az eseményeket.

Párod számára azonban egyedülálló lesz az élmény, hogy végre saját ujjaival tapasztalhatja meg, mi az, amit igazán szeretsz, és melyik mozdulat a legizgatóbb számodra. Lassan vezesd el kezét egészen a bugyidig, és ruhán keresztül kényeztesd magad párod aktív segítségével! Ha eddig azt gondolta, hogy nem vagy elég huncut az ágyban, most garantáltan megváltozik a véleménye.

Cikkünk Tracey Cox Szuperszex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük