18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Találd meg a G-pontodat! (18+)

A legforróbb női orgazmuspont

Több mint 60 éve ismert az orgazmuspont létezése. Ezúttal segítünk, hogy te is rátalálhass!

A rejtélyes G-pont nem más, mint egy idegvégződésekkel gazdagon átszőtt terület a hüvelyen belül. Bár van, aki hosszas, eredménytelen keresgélés után kétségbe vonja Ernst Grafenberg professzor felfedezését, a G-pont valóban létezik, ha nem is egyszerű megtalálni.

A próbálkozás azonban megéri a fáradságot, hiszen, ha egyszer ráakadsz, és kitapasztalod azt is, hogyan kell stimulálni, csodás örömök birodalmába juthatsz. Megpróbálunk segíteni, hogy a kutatás biztos sikerrel járjon, és minél hamarabb rátapinthass tested legérzékenyebb orgazmuspontjára.

Egy kis biológia

A G-pont felfedezőjéről, Grafenbergről kapta a nevét. Ez egy szivacsos terület a hüvelyed elülső, hasi falán, öt-nyolc centire a bejárattól, melyet alaphelyzetben tapintásra olyannak érezhetsz, mint a szájpadlásod felületét. Kicsit érdesebb, egyenetlen felületű, szilárdabb rész ez tehát, azonban a vágy fokozódásával duzzadtabbá válik.

Nehezen megközelíthető helyzete miatt sokan nem találják meg a különleges területet, bár az is igaz, hogy annak ellenére, hogy minden nő hüvelyében létezik ilyen érdes pont, nem mindenkinél egyformán érzékeny a tapintásra. Ha szeretnéd megtudni, neked mennyire izgatható a G-pontod, próbáld ki tippjeinket, hogy megtalálhasd!

A legegyszerűbb technika

Az önkényeztetés kitűnő alkalom arra, hogy felfedezd magadnak ezt a pontot, és megtanuld átélni a testremegtető orgazmust. Az optimális póz az lehet, ha a hátadon fekszel felhúzott, enyhén szétnyitott lábakkal, így viszonylag kényelmesen próbálkozhatsz. Először az kezeddel vágj neki a felfedező túrának, hiszen a pont tapintással ismerhető fel a legkönnyebben. Felfelé fordított tenyérrel csúsztasd az ujjaidat a hüvelyedbe - persze a szükséges felvezető simogatások, ráhangolódás után -, majd felfele görbülő ujjakkal, hívogató mozdulatokkal simogasd a hüvelyed hasi oldalát.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Nézegess képeket!

Elolvasom

Eközben próbáld kitapintani a dió nagyságú területet, mely öt-nyolc centi mélyen található, ha pedig sikerrel jártál, masszírozd erőteljesen a szóban forgó pontot, és ismerkedj a szokatlanul új, intenzív élménnyel.

Vizelési inger
Mivel a G-pont közel van a húgyhólyaghoz, az orgazmushoz vezető út kellemetlen velejárója, hogy egy idő után vizelési ingert tapasztalhatsz. Bár ez csak egy furcsa érzés, ami a tapasztalatok szerint később átadja helyét az orgazmusnak, amennyiben attól tartasz, hogy nedvesség zavarhatja meg a végső kéjt, a kísérletezések előtt menj el a mosdóba, hogy az inger jelentkezésekor aggodalom nélkül folytathasd a kényeztetést.

Játékszerrel

Hála a tervezők kimeríthetetlen fantáziájának, sokféle vibrátort alkottak már a G-pont ingerlésére is. Ezért, ha a magányos örömök során jobban preferálod a rezgő kütyüt, mint az ujjaidat, bevethetsz egy speciális segédeszközt is.

A hagyományos vibrátoroktól eltérően most felejtsd el a ki-be irányú mozgatásokat, helyette körkörösen izgasd magad, miközben a különleges kialakítású ívet a kérdéses ponthoz próbálod illeszteni. Ha nem elég intenzív az élmény, szabad kezeddel gyakorolj nyomást az alhasadra, hiszen így a G-pontot az ellenkező irányból is stimulálhatod. Ezt a mozdulatot egyébként akár a páros játékok során vagy az ujjaiddal történő ingerléskor is alkalmazhatod.

Párosan

Ha már megtapasztaltad az orgazmus legintenzívebb fajtáját, a pasiddal is könnyedén átélheted. Amennyiben tudod a helyes irányt és ingerlő technikát, vele is megoszthatod titkodat, de egy mélyre hatoló szexpózzal is közelebb kerülhet partnered pénisze a G-pontodhoz. Ha behatolás nélkül szeretné felfedezni érzékeny pontodat, az ujjai vagy vibrátor segítségével könnyedén ráakadhat ő maga is.

Ha azonban az aktus során akarod átélni az intenzív gyönyört, a legnagyobb eséllyel akkor indultok, ha a kutyapózt vagy a fordított lovagló pózt választjátok.

Ám a misszionárius egyik fajtája is megfelelő inger alatt tarthatja a gyönyörpontot: ehhez a pasid üljön fel, te pedig húzd fel a térdeidet.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük