Apró, ravasz huncutságok, melyektől fergetegesen jó lesz a szex

Perzseld fel az együttlétet ártatlan semmiségekkel: tudd meg, milyen női praktikákkal őrjítheted meg a pasid!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lehet fantáziákat valóra váltani, sőt, a merészebb párok akár játékszerekkel is izgalmasabbá tehetik az együttléteket. Ám mi legyen akkor, ha nem vagy újító szellemű a szex terén, ráadásul a pasidat is a klasszikus, bevált dolgok hozzák lázba?

Szerencsére a női csábítás eszköztára rendkívül gazdag a huncut trükköket illetően, melyek között akadnak egészen szolid, ám annál őrjítőbb semmiségek is. Ahhoz, hogy ezekkel az apróságokkal lobbantsd lángra a szenvedélyt, még különösebb erőfeszítést sem kell tenned, és akár sikeresebb is lehetsz, mintha egy vibrátorral próbálnád lázba hozni partnered.

Ajakharapás

Nem csoda, hogy a pasik szerint az egyik legszexibb gesztus, amikor igéző pillantások kíséretében partnerük lágyan az alsó ajkaiba harap, hiszen ez azt sugallja, hogy a nő máshogy nem tudna gátat szabni a gyönyörteljes sikolyoknak. A mozdulatot bevetheted egy ártatlan helyzetben pár röpke másodperc erejéig, de akár szeretkezés közben is párod tudtára adhatod a szexi mozdulattal gyönyörödet. Ha a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni a csábító és egyben vágyfokozó mozdulatból, miközben fogaidat óvatosan a szádba mélyeszted, tekintetedet is fúrd párod szemébe!

Spontán vallomások

No, nem a szerelmes mondatokra kell gondolnod, hiszen a fergeteges szex szempontjából ezeknél valamivel tüzesebbel érheted el a célodat.

Amikor kedvesed az e-mailjeit olvassa, vagy épp a boltban kószáltok, osonj mögé, és súgd a fülébe, mennyire őrülten kívánod őt. A kijelentésed villámcsapásként fogja érni a váratlan helyzetben, és biztos lehetsz abban, hogy képtelen lesz másfelé terelni gondolatait, míg szenvedélyesen nem szeretkeztek egyet. A trükköt ezerféle módon variálhatod: elrejthetsz egy hasonló tartalmú cetlit például a tárcájában, hogy napközben találjon rá, vagy küldhetsz neki egy pikáns sms-t is, miközben dolgozik. Ezek után másra sem tud majd gondolni, mint arra, hogyan fog elmerülni veled az élvezetekben.

Bugyi nélkül

Mivel nemi szerved egészségének szempontjából pajzsként funkcionál ez a ruhadarab, eszünk ágában sincs arra biztatni, hogy a közös programokra vállald be a fedetlenséget a szoknya alatt - hiába lenne ez észveszejtő összeállítás a pasid szemében. Azonban, ha épp a lakására tartasz, és sikerül egyedül beszállnod a liftbe, nyugodtan lekaphatod magadról.

A küszöbön átlépve pedig a tudomására is hozhatod, hogy kissé hiányos az öltözéked, de azt is kivárhatod, míg ő maga fedezi fel. A gondolat, hogy ilyen pőrén mentél fel hozzá, minden bizonnyal vágyára is hatással lesz.

Ugyanígy otthon is elcsábíthatod, ha a fehérnemű hiányát egy forró szemezés kíséretében közlöd vele, miközben a hálószoba felé tartasz: habozás nélkül fog követni téged, akkor is, ha éppen a szabadidőnadrágod alól hiányzik a ruhadarab.

Szólítsd a nevén!

Ha eddig jellemzően néhány oh és ah hagyta el a szádat a forró pillanatokban, legközelebb próbáld ki, hogy milyen hatással lehet párodra, ha a keresztnevét is társítod a sóhajok mellé.

Ezzel egyrészt az önbizalmát is legyezgetheted, amitől hihetetlenül szexinek érzi majd magát, de közvetve azt is elérheted, hogy még lelkesebben munkálkodjon az orgazmusodon. Ha pedig igazán ravasz akarsz lenni, időzítsd mindezt a behatolás pillanatára. Olyan érzést kelthetsz így benne, mintha egész nap csak erre a pillanatra vártál volna, ez pedig mindennél izgatóbb lesz a számára.

Merész kérések

Van néhány mozdulat, melytől megremeg a térded, a vágyad hirtelen kétszeresére erősödik, és egyből elveszted a fejed, ha a pasid beveti? Ne próbáld telepatikus úton a tudtára hozni, mire vágysz. Szeretkezés közben nyugodtan szólítsd fel őt rá, hogy harapjon a nyakadba, vagy markoljon a hajadba, hiszen így nemcsak neked lesz kellemesebb az együttlét, de ő is jobban fogja élvezni.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Akár a játékos évődés közben is előadhatod kívánságaidat: egy spontán felszólítás azt az érzetet kelti majd benne, hogy teljesen szabadjára engedted a vágyaidat, és öngerjesztő folyamatként ez rá is hasonlóan hat majd.

Ezt is szeretjük