18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legjobb hely, ha ismerkedni szeretnél

A szórakozóhelyeken könnyű ismerkedni, de rálelni az igazira már annál nehezebb. Eláruljuk, hol milyen férfiak várnak rád.

Hol máshol lenne könnyebb párra lelni, mint az éjszaka forgatagában, ahol a színes koktélpoharak is táncra perdülnek a Csókkirály soha el nem múló dallamára? Esetleg a romkocsmában, ahol koktél helyett sör, retró-muzsika helyett pedig a csocsó kapja a főszerepet, az ismerkedési hadszíntér ötvenesekkel aláaknázott asztala.

A stroboszkóp villódzó fényeit vöröses lampionok váltják fel, de nem csak a körítés, ami mindig változik, hiszen ahány hely, annyi pasi. Ha meguntad a szinglilétet, és eldöntötted, hogy vadászni indulsz, tudd meg, melyik helyen mire számíthatsz!

Morrison’s – Diszkóhangulatban

Az angol telefonfülkével fémjelzett szórakozóhely nemcsak látszólag bújik a külföldi tárgy árnyékába, de valóban az idegen ajkúak éjjeli paradicsoma. Nem csoda hát, ha az itt szövődött szerelmek is olyanok, mint egy röpke külföldi utazás: rövidek és lényegre törőek. Sehol telefonszám hamarabb nem cserél gazdát, mint itt, de mivel a pasik a gyorsan minél többet elvét vallják, néhány itallal is megvendégelnek, mielőtt a névjegykártyád felé tapogatóznának. Az üvöltő zene árnyékában szerencsére nehézkes bármilyen beszélgetést folytatni, de minek is az?

Pia, ritmus, lányok: ez a klasszikus nőfalók legbujább lelőhelye. A retró ritmusára lengedező tömegben az ismerkedés sincs túlbonyolítva: ha megpróbálsz akár csak egyszer is átvágni az emberfalon, minimum három megállót be kell tervezned, amikor legfeljebb három másodperced van, hogy eldöntsd: táncolsz-e az illetővel, vagy nem. Ha igen, akkor már nincs visszaút, a pasi keze zöld utat kapott a feneked felé, aminek már csak a lehető leghatározottabb nemmel vethetsz véget.

Morrison's Music Pub 2
Cím: Budapest, Honvéd u. 40.
Nyitva: hétfőtől-szombatig 17:00-tól 4:00-ig. (Belépés kizárólag 18 éves kor felett.)
Weboldal: http://www.morrisons.hu/
Telefon: 06-1-374-3329.

Dokk – Kicsit nívósabban

Az R n’ B templomába lépve fel kell készülnöd arra, hogy a hódítás legfőbb eszköze a tánc, minden mennyiségben. No nem olyan tingli-tangli formában, ahogy az ittasan lekaraokézott KFT-számokra lötyögnek az emberek: itt minden csípőmozdulatnak a helyén kell lennie.

Cserébe azonban a legváltozatosabb fazonokkal hozhat össze az éjszaka, a zebraöltönyös hiphop-betyártól kezdve a babázni vágyó gazdag üzletemberig. Az élettörténetek a munkával kezdődnek, majd egy buja csípőmozdulatokkal fűszerezett tánc után könnyen a parkett szélén egymásba gabalyodva érhetnek véget, amikor már mindegy is, hogy melyik R n’ B-slágert pörgeti a DJ: ha könnyed kalandra vágysz, igényes zenei környezetben, tökéletes választás!

Dokk Club
Cím:
Budapest, Hajógyári Sziget.
Nyitva:
a hét minden napján 22:00-tól 5:00-ig.
Weboldal: http://dokkdisco.hu/
Telefon: 06-30-535-2747.

Instant – A romkocsmák árnyékában

Az omladozó bérházakból rittyentett szórakozóhelyeken, ahol nem a zene, hanem a hangulat a retró, egészen más pasikkal találkozhatsz. Ha nem akarsz kilógni a sorból, érkezés kötelező jelleggel lapos talpú cipőben, esetleg egy nyakba tekert sállal és biciklivel felturbózva.

Itt koktél helyett sört illik rendelni, csapoltat és Sopronit, legfeljebb egy ágyas mézes meggyel megfejelve, ám a lomtalanításokról összekuporgatott bútorok között a manusok sem kibélelt pénztárcákkal mászkálnak, úgyhogy itt többnyire mindenki a maga költségvetésének ura. Cserébe azonban nem kell arra számítanod, hogy valaki a popsidra csapva teszi meg az első lépést az ismerkedés rögös útjain: a háttérben duruzsoló laza dallamok mellett még beszélgetni is lehet. Az ide érkezőket azonban elsősorban nem a telefonszámok és a cicik hajtják, hanem a baráti társaság, a hatásos ismerkedéshez nem árt valami közös pont, ami a hely jellegéből fakadóan magától adódik: az én nagymamámnak is pont ugyanilyen vasalódeszkája van, mint ami itt lóg a plafonon. Nahát, micsoda véletlen!
 

Instant
Cím:
1065 Budapest, Nagymező utca 38.
Nyitva: hétfőtől péntekig 18:00-tól 2:00-ig.

Zöld Pardon – A szabad ég alatt

Közeleg a nyár, az utolsókat rúgja az iskola és a tavaszi félév. Megnyitják kapuikat a fedetlen szórakozóhelyek, lassan indulnak a fesztiválok, no és azok a régi szép egyetemi napok! Ezeken a helyeken a langyos esti szellő legalább olyan csábító, mint a pasifelhozatal, azonban tagadhatatlanul van egy hátrány: a korhatárchip nincs bekapcsolva.

Éppen ezért nem árt, ha a legsármosabb külsejű fickóval is elővigyázatos vagy, és udvariasan megtudakolod az életkorát, mielőtt bonyolultabb vizekre eveznétek, mert itt aztán mindenki előfordul, a tíz éve az egyetem padjait koptató helyes, kölyökképű pasitól kezdve az ifjoncig, aki még csak most kóstolgatja az éjszakai életet.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A szabadtéri rendezvények nagy előnye azonban, hogy a program sokszínű és változatos, így visszatérő vendégek híján kevésbé zárt a kör: többféle ember között pedig nagyobb eséllyel lelhetsz rá te is arra, akit valóban keresel.
 

Zöld Pardon
Cím:
1117 Budapest, Goldmann György tér.
Nyitva:
április 16-tól szeptember 12-ig, minden nap, reggel 9-től másnap reggel 6-ig.
Weboldal: http://www.zp.hu/
Telefon: 06-1-279-1880.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük