Rajzoljatok egy szívet ketten: sokat elárul a kapcsolatotokról
Kiegyensúlyozott a kapcsolatotok? Érzelmeitek azonos szinten vannak? Most kiderül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy hosszabb kapcsolat esetén különösen, de egy új kapcsolat elején is érdekes, hogyan is szövődik a férfi és a nő közti érzelmi szál, ki mennyire érzi jól magát a másikkal, mennyire kiegyensúlyozott érzelmileg.

1.
2.
3.
4.

Természetesen erről a legjobb őszintén elbeszélgetni, de, hogy még teljesebb képet kapjatok a párkapcsolatotokról, íme, egy gyorsteszt, amivel próbára tehetitek a kapcsolatotokat.

Nem kell hozzá más, mint egy papír és két toll vagy ceruza. Jelöljetek ki kettő pontot egymás alatt körülbelül 10-15 centire, az egyik a kiindulópont, a másik a szív csúcsa lesz. A kiindulópontnál érjen össze a tollaitok hegye, és rajzoljátok meg egy szív két felét, közben gondoljatok kapcsolatotokra! Ha kész, nézzétek meg, miről mesél a szívetek! Bármi is jön ki, ne feledjétek, ha ti jól megvagytok, semmilyen teszt ne befolyásolja a kettőtökről alkotott képeteket! Rajzotokat a következőképp elemezhetitek.

1. Ha az egyes képre hasonlít, vagyis a szív két fele formás, kerek, és a szív viszonylag szimmetrikus, kapcsolatotok boldog és kiegyensúlyozott lehet.

2. Ha az egyik fele sokkal magasabbra tör a másiknál, a magasabb felén álló fél többet láthat a kapcsolatban, biztosabb lehet érzelmeiben.

3. Ha a szív egyik fele keskeny, a másik kerek, akkor az, aki a kerekebb felét rajzolta, boldogabb, elégedettebb lehet a kapcsolatban, mint a másik. A másik fél hiányolhat dolgokat, vagy bizonytalanabb lehet saját érzelmeiben.

4. Ha a szív mindkét felét bizonytalan vonalak alkotják, akkor előfordulhat, hogy mindkét fél érzelmei gyengébbek, vagy van egy kapcsolati probléma, feszültség, ami megoldásra vár. Ha a fele sikerül bizonytalanra, annak a félnek lehetnek problémái.

Szerelemébresztő praktikák

Képgalériánkból megtudhatod, hogy lobbanthatod fel a pislákoló lángot.

Nőkábító filmek

Elégedetlen vagy a szerelmi életeddel? Szeretnéd, ha párod még romantikusabb lenne? Ébresztő, az ilyen filmek miatt is lehet!

Ezt is szeretjük