18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ez a legjobb szexpóz a női orgazmushoz a kutatók szerint - Sokan nem erre tippelnének

A kutatás során azt vizsgálták, melyik szexpózban érhetnek el a nők a leggyakrabban intenzív orgazmust.

par agyban cover

A szexben mindenkinek eltérnek legalább egy kicsit a vágyai, és mindenkinek más és más okozza a legnagyobb gyönyört. Például a pózokat illetően is nagyon változó, hogy ki mit szeret a legjobban.

Vannak azonban olyan pozitúrák, amik leginkább a férfiak, illetve amik leginkább a nők kedvencei. Egy kutatásból pedig az is kiderült, hogy melyik az, amiben a nők a leggyakrabban a csúcsra jutnak.

A legjobb szexpóz a női orgazmushoz

A New York-i New H. Medical nőgyógyászati magánklinika kutatói vizsgálataik során arra jutottak, hogy a női orgazmushoz a legalkalmasabb póz a misszionárius, méghozzá úgy, hogy a nő csípőjét egy párnával emelik meg, támasztják alá. Így ugyanis nemcsak mély lehet a behatolás, de a csikló véráramlását is felpezsdítik, ráadásul a csikló mozgás közben dörzsölődik is, így még nagyobb lehet az élvezet.

Az orvosok ultrahang segítségével mérték meg a véráramlást egy tesztelt páron öt pozitúrában, tíz-tíz percen keresztül. A vizsgált pózok közt volt a cowgirl, amikor a nő van felül, a kutyapóz, az ülő lótusz, amikor a férfi ül, a nő pedig szintén ülve helyezkedik el az ölében, a misszionárius, a párnával kiegészített misszionárius. Az eredmények alapján egyébként azoknál a pózoknál, amikor a felek szemtől szemben helyezkednek el egymással, erőteljesebb volt a csikló véráramlása, ami pedig jobb orgazmushoz vezet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A hátulról behatolást biztosító pózok esetén volt a legkevésbé vérbő a csikló, és az is kiderült, hogy a mély behatolás fontos a maximális élvezethez. A kifejezetten intim célra forgalmazott szexpárnák pedig tovább fokozták a gyönyört a hagyományos párnákhoz képest.

Megjegyezték azonban azt is, hogy a nőknél egyenként eltérőek lehetnek az eredmények, ugyanis mindenkinél eltér az, hogy ugyanabban a pózban milyen szintű stimulációt érzékel, és persze a férfiaktól is nagyban függhet az, hogy melyik párnak melyik póz okozza a legnagyobb gyönyört.

Gyönyört és intimitást adó szexpózok

Dr. Holly Ritchmond pszichológus és szexterapeuta a szerelmet fokozó szexpózokat ajánl azoknak, akik növelnék kapcsolatukban az intimitást. A testtartások, amiket együttlétek során választanak, lehetőséget adnak arra, hogy a testi érzékelésen túl is kapcsolódhassanak a felek, illetve a mély szemkontaktust, a sok érintést és a tantrikus összekapcsolódást is lehetővé teszik.

8 szexpóz, ami visszahozza az elveszett intimitást és a vágyat: nem csak gyönyört adnak, az összetartozást is erősítik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük