18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ez a legjobb szexpóz a női orgazmushoz a kutatók szerint - Sokan nem erre tippelnének
A kutatás során azt vizsgálták, melyik szexpózban érhetnek el a nők a leggyakrabban intenzív orgazmust.

par agyban cover

A szexben mindenkinek eltérnek legalább egy kicsit a vágyai, és mindenkinek más és más okozza a legnagyobb gyönyört. Például a pózokat illetően is nagyon változó, hogy ki mit szeret a legjobban.

Vannak azonban olyan pozitúrák, amik leginkább a férfiak, illetve amik leginkább a nők kedvencei. Egy kutatásból pedig az is kiderült, hogy melyik az, amiben a nők a leggyakrabban a csúcsra jutnak.

A legjobb szexpóz a női orgazmushoz

A New York-i New H. Medical nőgyógyászati magánklinika kutatói vizsgálataik során arra jutottak, hogy a női orgazmushoz a legalkalmasabb póz a misszionárius, méghozzá úgy, hogy a nő csípőjét egy párnával emelik meg, támasztják alá. Így ugyanis nemcsak mély lehet a behatolás, de a csikló véráramlását is felpezsdítik, ráadásul a csikló mozgás közben dörzsölődik is, így még nagyobb lehet az élvezet.

Az orvosok ultrahang segítségével mérték meg a véráramlást egy tesztelt páron öt pozitúrában, tíz-tíz percen keresztül. A vizsgált pózok közt volt a cowgirl, amikor a nő van felül, a kutyapóz, az ülő lótusz, amikor a férfi ül, a nő pedig szintén ülve helyezkedik el az ölében, a misszionárius, a párnával kiegészített misszionárius. Az eredmények alapján egyébként azoknál a pózoknál, amikor a felek szemtől szemben helyezkednek el egymással, erőteljesebb volt a csikló véráramlása, ami pedig jobb orgazmushoz vezet.

A cikk az ajánló után folytatódik

A hátulról behatolást biztosító pózok esetén volt a legkevésbé vérbő a csikló, és az is kiderült, hogy a mély behatolás fontos a maximális élvezethez. A kifejezetten intim célra forgalmazott szexpárnák pedig tovább fokozták a gyönyört a hagyományos párnákhoz képest.

Megjegyezték azonban azt is, hogy a nőknél egyenként eltérőek lehetnek az eredmények, ugyanis mindenkinél eltér az, hogy ugyanabban a pózban milyen szintű stimulációt érzékel, és persze a férfiaktól is nagyban függhet az, hogy melyik párnak melyik póz okozza a legnagyobb gyönyört.

Gyönyört és intimitást adó szexpózok

Dr. Holly Ritchmond pszichológus és szexterapeuta a szerelmet fokozó szexpózokat ajánl azoknak, akik növelnék kapcsolatukban az intimitást. A testtartások, amiket együttlétek során választanak, lehetőséget adnak arra, hogy a testi érzékelésen túl is kapcsolódhassanak a felek, illetve a mély szemkontaktust, a sok érintést és a tantrikus összekapcsolódást is lehetővé teszik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük