18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

8 szexpóz, ami visszahozza az elveszett intimitást és a vágyat: nem csak gyönyört adnak, az összetartozást is erősítik

Ha a kapcsolatotok nem is szenved hiányt, ezek a pózok segítenek fenntartani a köztetek lévő erős, mély intimitást.

GettyImages-200390331-001

A mézeshetek elteltével előfordulhat, hogy a dolgok kezdenek kicsit döcögőssé válni. Az együttlét megszokássá vagy kötelességgé alakulhat, ahogy a felek napjain a rutin veszi át az uralmat, és a vágy elkezd kikopni a kapcsolatból.

Ha ritkábbak is az együtt töltök buja pillanatok, nem szabad kétségbeesni, ez voltaképpen törvényszerű. A szex ritkulásával egy másfajta intimitás jelenik meg a kapcsolatban, de hosszú távon az is fontos, hogy a testiség is jelen legyen.

Intimitást fokozó szexpózok

Dr. Holly Ritchmond pszichológus és szexterapeuta a szerelmet fokozó szexpózokat ajánl azoknak, akik növelnék kapcsolatukban az intimitást. A testtartások, amiket együttlétek során választanak, lehetőséget adnak arra, hogy a testi érzékelésen túl is kapcsolódhassanak a felek, illetve a mély szemkontaktust, a sok érintést és a tantrikus összekapcsolódást is lehetővé teszik.

A mögöttes pszichológia egyszerű: vannak pozíciók, amik felszínre hoznak bizonyos érzelmeket, mások viszont nem. Azok, amelyek biztonságot és bizalmat építenek, engedik, hogy a szerelmes felek magukat és egymást láttathassák, képesek minél mélyebb intimitást kialakítani. 

(Képek: Emily Shiff-Slater)

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük