18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

8 szexpóz, ami visszahozza az elveszett intimitást és a vágyat: nem csak gyönyört adnak, az összetartozást is erősítik
Ha a kapcsolatotok nem is szenved hiányt, ezek a pózok segítenek fenntartani a köztetek lévő erős, mély intimitást.

GettyImages-200390331-001
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mézeshetek elteltével előfordulhat, hogy a dolgok kezdenek kicsit döcögőssé válni. Az együttlét megszokássá vagy kötelességgé alakulhat, ahogy a felek napjain a rutin veszi át az uralmat, és a vágy elkezd kikopni a kapcsolatból.

Ha ritkábbak is az együtt töltök buja pillanatok, nem szabad kétségbeesni, ez voltaképpen törvényszerű. A szex ritkulásával egy másfajta intimitás jelenik meg a kapcsolatban, de hosszú távon az is fontos, hogy a testiség is jelen legyen.

Intimitást fokozó szexpózok

Dr. Holly Ritchmond pszichológus és szexterapeuta a szerelmet fokozó szexpózokat ajánl azoknak, akik növelnék kapcsolatukban az intimitást. A testtartások, amiket együttlétek során választanak, lehetőséget adnak, hogy testi érzékelésen túl is kapcsolódhassanak a felek, több szemkontaktusra, érintésre vagy tantrikus összekapcsolódásra adnak lehetőséget. 

A mögöttes pszichológia egyszerű: vannak pozíciók, amik felszínre hoznak bizonyos érzelmeket, mások viszont nem. Azok, amelyek biztonságot és bizalmat építenek, engedik, hogy a szerelmes felek magukat és egymást láttathassák, képesek minél mélyebb intimitást kialakítani. 

(Képek: Emily Shiff-Slater)

Ezt is szeretjük