18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mindennap szexeltek a párjukkal egy hónapon keresztül - 4 régóta házas nő mesélte el a tapasztalatait
Őszintén meséltek arról a nők, hogyan hatott a házasságukra a mindennapos szex.

par agyban cover

A rendszeres, mindkét fél számára kielégítő szex az egészséges, hosszú távú kapcsolatok alappillére, enélkül ritkán működhet igazán jól egy tartós viszony. Az együttlétek ideális száma viszont minden párnál, illetve minden embernél eltér. Sokan úgy vélik azonban, hogy minél több a szeretkezés, annál boldogabbak együtt a felek.

Néhány nő kíváncsi volt a gyakoribb szex hatásaira, ezért kipróbálták, mi történik, ha igyekeznek mindennap összebújni a partnerükkel, majd a Women’s Health és a Prevention magazin oldalán számoltak be a tapasztalataikról. Az eredeti neveket megváltoztatták.

A 47 éves nő és férje tapasztalatai

A 47 éves Christine és párja húsz éve házasok. Miután hat évvel ezelőtt mellrákkal diagnosztizálták, arra a következtetésre jutott, hogy jobban meg kellene élnie az életét, és jó lenne, ha több mindenre felelne igennel. Ezért is próbálta ki a kihívást is. A kezelések ellenére is jó volt a szexuális életük, és elárulta, a tesztidőszak alatt sem okozott számukra nehézséget a mindennapi összebújás. 

Igyekeztek minél kreatívabbak lenni az együttlétek során, például az udvar és a kültéri zuhanyzó adta lehetőségeket is kihasználták. Bár néha előfordult, hogy majdnem elfeledkeztek a szexről, miután fáradtan dőltek az ágyba, de végül nem hagyták el az aznapi szeretkezést sem. Hozzátette, a harminc együttlétből 25 igazán élvezetes volt, csak a maradék öt volt, amit muszájból csináltak. A kísérlet pedig megadta számukra azt a löketet, amire igazán szükségük volt.

- Mindketten vártuk az alkalmakat, és határozottan szorosabbá vált, elmélyült a kapcsolatunk. Ráadásul a mindennapos orgazmusnak más előnyei is vannak: a bőröm ragyogott, jobban tudtam fókuszálni, a férjemnek pedig az volt az eddigi legjobb eladási hónapja - mondta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Munkatársakból romantikus szerelmesek

A 44 éves Cordelia elmesélte, férjével nemcsak együtt élnek, de együtt is dolgoznak, és úgy érzi, mintha a szexuális életüket is áthatotta volna az üzlet. Nehéz kikapcsolniuk a nap végén, főleg úgy, hogy a párjuk egyben a munkatársuk is. A szex mindig jó köztük, de úgy véli, lehetne belőle több is. Hozzátette, a szeretkezések időzítése nem túl romantikus, de sok előnnyel jár. Anthony azt mondta, hogy mivel tudta, hogy mindennap összebújnak, sokkal kevésbé szorongott amiatt, hogy sikerrel járnak-e aznap a próbálkozásai. A gyakoribb együttlétek segítettek, hogy romantikusabban és erősebben kötődjenek egymáshoz.

- Néhány alkalommal túlságosan kimerült voltam, de ahogy belekezdtünk, már minden jó lett. Az biztos, hogy ez az egész új szikrát adott a kapcsolatunknak. Sokkal játékosabbak, romantikusabbak voltunk egymással napközben úgy, hogy tudtuk, valamikor szeretkezünk majd. Szinte mindennap beszéltünk a szexről, és sokat tanultunk egymás szükségleteiről, vágyairól is - mondta.

Van, akiknél nem működött

A Stacey álnevet viselő, 52 éves nő elmesélte, férjével harminc éve házasok, és mindketten versenysportolók. Rengeteget edzenek, és átlagosan hetente egy-két alkalommal bújnak össze, a jobb időszakokba pedig háromszor. Nagy reményekkel állt a kihíváshoz, és tudta, hogy nem lesznek minden este éjszakába nyúlóak a szeretkezések, de egyáltalán nem bánta volna, ha egy gyors menettel teljesítik az elvárást, vagy csak egyikük szerez örömet a másiknak. Férje azonban már a második napon kifogásokat keresett, és azt mondta, szüksége van egy nap töltődésre. 

Körülbelül négy nap múlva már túl nagy nyomásnak érezte az egészet, a nő pedig ekkor tudta, részéről vége a kísérletnek. Igyekezett rávenni, hogy legalább neki szerezzen örömöt, de már erre sem volt hajlandó. A helyzetet az sem könnyítette meg, hogy nyaralni indultak négy felnőtt gyermekükkel, akikkel két szobán osztoztak. Próbált a fürdőszobában kezdeményezni, de férje túlságosan ideges volt, és félt, hogy meghallják őket a gyerekek.

- A hónap hátralévő részében már nem is említettem neki a kihívást, mert tartottam attól, hogy a túl nagy nyomás mindent tönkretesz. Végül maradtunk a megszokott rutinunknál, a heti két-három alkalomnál. Kicsit csalódtam, mert mindig volt kedvem a szexhez, és már elegem volt abból, hogy magamnak szerezzek örömöt - mesélte a nő, aki nem örült, hogy férje nem vette komolyan a kísérletet. Remélte, hogy végre kölcsönössé válnak a dolgok a hálószobában, de ez sajnos nem következett be.

A sok szex gyengédebbé, kedvesebbé tette őket

A 37 éves, Adesina álnevet viselő nő arról mesélt, hogy férjével egyébként is aktív szexuális életet élnek, és heti több alkalommal szeretkeznek, de a hónap végére már volt, hogy napi többször is összebújtak. A pár egyébként együtt is edz, ami szerintük csak még jobban felpörgeti a libidót. Ez a kihívás visszarepítette őket a nászutas időszakukba, és a kapcsolatukat is erősebbé tette.

- A hatások közül az volt az egyik kedvencem, hogy a sok szextől sokkal kedvesebbek és gyengédebbek lettünk egymással. Még munka után is figyelmesebbek vagyunk - mondta a nő, aki szerint a kihívás óta képesek priorizálni önmagukat, a kapcsolatukat más dolgokkal szemben.

A beszámolók is alátámasztják, hogy a gyakoribb szex pozitív hatással lehet a viszonyra, ám nem mindenki esetében van ez így. Az emberek, az igények eltérnek, és minden házasság különböző, így nem lehet általánosítani. A lényeg, hogy a felek elégedettek legyenek az együttlétek számával, ha pedig többre vágynak, azt beszéljék meg partnerükkel.

Vágyfokozó nyári gyümölcsök

Az afrodiziákumok kellemes hatással lehetnek a nemi vágyakra, de fokozhatják az orgazmus intenzitását vagy a termékenységet is. Azok a gyümölcsök, zöldségek és fűszerek, amelyeket ebbe a kategóriába sorolnak, fizikailag és érzelmileg is serkentőleg hatnak a nemi életre. Galériánkban olyan kívánatos gyümölcsöket gyűjtöttünk össze, amelyek kívánóssá teszik a szerelemre hangolódókat. Ezek nemcsak illatuk és aromájuk, hanem zamatuk és ízviláguk miatt is pozitívan hatnak az erotika óráiban. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük