A 7 legnagyobb szexmítosz
Amiből csak 1 igaz!
Több szexre vágynak a férfiak, mint a nők? Szakításhoz vezet a rossz szex? Szexmítoszok kontra valóság.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1. A férfiak több szexre vágynak, mint a nők

Nem igaz.

A nők ugyanúgy dolgoznak, mint a férfiak. Majd második műszakban - otthon - foglalkoznak a gyerekekkel, harmadik műszakban elvégzik a bejárónői teendőket. Így nem csoda, ha estére kimerültebbek lesznek. Ráadásul arra késztetnek minket női hormonjaink, hogy a szexust érzelmekkel éljük meg, vagyis egy túlhajszolt nap végére, ha elfáradunk, akkor a pőre testiség nem okoz örömet, mint a férfiaknak.

A férfiak több szexre vágynak, mint a nők

2. Ha jó szerető vagy, pontosan tudod, mivel okozhatsz örömet

Nem igaz.

Bár maga az állítás hordoz némi igazságot, hiszen, ha olyan férfival van dolgod, aki sok szeretőt kipróbált már, jobb lesz az ágyban, mint egy tapasztalatlan szűz fiú. Technikailag legalábbis mindenképp. Azonban, ha a tapasztalatlan szűz fiúba vagy igazán szerelmes, akinek nyelve hasonlatos a kétágú villához, akkor vele élheted át a legjobb szexet a világon.

3. A boldog párok mesés és gyakori szexuális életet élnek

Nem igaz.

Ha mutatsz egy olyan párt, akik évek óta együtt laknak, és tomboló, életerős, folyamatosan megújuló szexuális életet élnek, mi azonnal mutatunk egy olyan disznót, amelyik repülni tud. Természetesen felmerül a kérdés, akkor ez azt jelenti, hogy az öt éve házas barátnőd füllentett, amikor mesés szexuális életéről mesélt? Talán. Vagy azt gondolja, nálad minden rendben, és nem meri vállalni a problémáit. De az is előfordulhat, hogy az ő olvasatában a mesés szex egészen mást jelent, mint a te esetedben.

4. Megtervezett szex? – Valami nem stimmel!

Nem igaz.

A vágy kiapadhatatlan egy kapcsolat elején. De az elemi üzemanyagok – vagyis a hormonok – jelentősen megcsappannak egy idő után, és a 18. hónap végére eltűnnek. Ne ess pánikba! Ez nem azt jelenti, hogy már soha nem élvezitek annyira egymás társaságát, mint eleinte. Csupán annyit tesz, hogy állandóan emlékeztetned kell a testedet és az agyadat, hogy mennyire élvezed pároddal a szexet. És éppen erre jó a megtervezett szex. Van időd előtte fantáziálni, formába hoznod és felizgatnod magad. Ami pedig ez után jön, az igazán nem rossz.

5. Ha viszonya van, nem szeret

Nem igaz.

Ha partnered megcsal, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem szeret. Mutathatja azt is, hogy nem tisztel. A párkapcsolat alapja ugyanis az, hogy mind a két fél monogám életet él, és tiszteletben tartják az egymásnak tett ígéretüket.

Ha viszonya van, nem szeret

6. A legtöbb nőnek hüvelyi orgazmusa van

Nem igaz.

A nők csupán 30%-a képes hüvelyi orgazmust átélni. A legtöbb nőnek szeretkezés alatt szüksége van arra, hogy kézzel vagy vibrátorral izgassák a csiklóját, ahhoz, hogy orgazmust érjen el.

A jó öreg klitoriszi orgazmus a leggyakoribb, és tegyük hozzá, a legmegbízhatóbb.

7. A fekete bőrű férfiak szerszáma nagyobb, mint a fehéreké

Igaz.

Az amerikai Charles Darwin Kutatóintézet statisztikája szerint:

  • Fekete férfiaknál: az átlagos péniszméret az erekció állapotában 16–20 centiméter, átmérője pedig 5 cm.
  • Fehér férfiaknál: az átlagos péniszméret az erekció állapotában 14-25 centiméter, átmérője pedig 3,5-4 cm.
  • Az ázsiai férfiak esetében: az átlagos péniszméret az erekció állapotában 10–14 centiméter, átmérője pedig 3 cm.
Ezt is szeretjük