8 különleges és izgató hálószobai praktika
Úgy érzed, már mindent tudsz, mert sosem volt rád panasz? Ne feledd, mindig van mit tanulni! Íme néhány jó tanács.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeretnéd párodat elkápráztatni? Nem is olyan nehéz, mint gondolnád. Elég néhány jó ötlet, bátorság és egy kis fantázia. A szerelemben nincs határ, hát használd ki a korlátlan lehetőségeket!

Fontos a hozzáállás!

Az 1970-es években híres szexológusok felfedezték, hogy a szexuális élvezeteket az agy irányítja. Ha pozitívan állsz a szexhez, a testi jutalom sem marad el. A biztos kielégülés kulcsa, ha tudod, hogy működik a saját és párod teste, gyakorolsz, és nyitott vagy.

Mindent ki kell próbálni!

Ha párod furcsának tűnő szerepjátékokra szeretne téged rávenni, ne mondj rögtön nemet! Ha testileg és lelkileg nem okoz vele fájdalmat, és nem válik a kérése rendszeressé, akkor nincs mitől tartanod. Egy próbát megér. Ha nagyon nem jön be, legalább tudod, mire mondasz legközelebb nemet, de az is könnyen előfordulhat, hogy a te fantáziádat is beindítja, és a következő alkalommal már a te álmaidat valósítjátok meg.

Ez egy játék, hát játssz!

A szex élvezet. Játék, csak nem gyerekeknek. Minél játékosabb vagy az ágyban, annál nagyobb lesz az élvezet. Ha átváltozol bármivé, ami csak eszetekbe jut, felejthetetlenné válsz a pasid számára. Megkoronázhatod az élvezeteket, ha bekötöd a pasid szemét, összekötözöd a kezeit, és szabadon engeded a fantáziád. Most azt tehetsz vele, ami csak jólesik.

Kezdeményezz!

Sok pasi azt kifogásolja, hogy mindig neki kell kezdeményeznie. Ha mindig a párodra vársz, nagy hibát követsz el. Légy merész és rámenős, hidd el, sosem fog visszautasítani a kedvesed. Épp ellenkezőleg. Ezzel csak erősíted az önbecsülését, és a magad és párod libidóját is növeled.

Tartsd fitten magad ott lent!

A szűkebb vagina mindkettőtök számára nagyobb élvezetet nyújt. Egyszerű gyakorlattal megtornáztathatod ezt a kényes részt. Szorítsd úgy az izmaidat, mintha a pisilést szeretnéd visszatartani, aztán lazítsd el! Végezd ezt a gyakorlatot többször egymás után, amikor csak eszedbe jut! Nem igényel nagy erőfeszítést, és az eredmény mindkettőtöket boldoggá teszi majd.

Az előjáték legyen kétszer olyan hosszú, mint az aktus!

Nem csak a nők, hanem a férfiak is szeretik. A szeretkezés fontos része, és minél tovább tart, annál jobb. Ne csak az aktusra összpontosíts, hiszen olykor egy-egy érintés, csók nagyobb élvezetet tud nyújtani, mint egy ágaskodó hímvessző. Mindennek megvan a maga ideje. Nyújtsátok el az előjátékot, ameddig bírjátok. Sokkal nagyobb hévvel estek majd egymásnak, így a beteljesedés sem maradhat el.

Ha a pasidnak nem áll fel, nem biztos, hogy a te hibád

Ha a kezed dél felé kalandozik, de izgalomnak semmi kézzel fogható jelét nem tapasztalod, ne ess pánikba! A férfiak, különösen a negyvenes éveikben járók gyakran szenvednek az impotenciától, de ez fiatalabbakkal is előfordulhat. Sok esetben azonban magától helyreáll a rend. Ilyenkor ne faggasd, és ne akarj magyarázatot kapni. Ráérsz akkor szóba hozni a dolgot, ha huzamosabb ideig nem múlik el a probléma.

Addig viszont légy megértő, és kérd meg, hogy kényeztessen a nyelvével vagy az ujjaival. Neked is jól fog esni, és az ő libidóját is növeli, hogy örömet tudott szerezni, így sokszor magától megoldódik az átmeneti gond.

Légy vonzó!

A jó szerető tisztában van azzal, hogy az évek múlása nyomot hagy a testen, így szüksége van egy kis odafigyelésre. Sokan abban az álomvilágban élnek, hogy a jó szex csak úgy magától történik, de mint mindenért, ezért is meg kell dolgozni.

Tartsd ébren párod irántad érzett rajongását! Igaz, jó esetben nem a testedért szeret, de örömmel veszi majd, ha fittebb, csinosabb vagy. Nemcsak rá lesz jó hatással a változás, hisz te is szexibbnek érezheted magad, ami még tovább fokozza majd a vágyaitokat.

Ezt is szeretjük