18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Viszket, csíp, kellemetlen: 5 hasznos tipp összeizzadás ellen nyári szexhez

A nagy melegben sajnos összebújni sem mindig jó. (18+)

Bár a nyarat, a napsütést és a meleget szeretjük, egyben mindenki egyet érthet: a fülledt erotika alatt senki sem a forróságot, a levegőtlenséget és az egymásra izzadást szeretné érteni. Hogyan lehet mégis élvezetes a szex 30-35 fokban?

Öt tipp segíthet elfelejteni a kellemetlenségeket, illetve a nyári szeretkezéseket üdítővé varázsolni.

Szex zuhany után, vizesen

Zuhanyozzatok le a pároddal együtt, de ne törölközzetek meg, hanem szeretkezzetek még vizesen egy-két száraz törölköző tetején! Igaz, hogy ez jár némi nedvességérzettel, de kevésbé lesz zavaró, mint a csípős izzadtság. A vizes bőr állandó hűtést ad a testnek.

Kevesebb testfelületi kontaktus

Nyáron kicsit előtérbe kerülhet a kreativitás az ágyban, mivel olyan pózokat érdemes elővenni vagy kipróbálni, amelyek kisebb testfelületi érintkezéssel járnak. Ilyenkor jó lehet például a kutya póz, vagyis amikor a férfi a négykézláb álló nő mögé térdelve hatol be.

Hintőpor

Előjáték közben megállni, és hintőport hinteni a hasra vagy más testfelületre? Nem! - gondolhatod, de a nedvességet felszívó por nagyon hasznos lehet, ha egy jót szeretnétek szexelni a melegben. Iktassátok be a dolgot játékos formában, így nem teszi tönkre a pillanatot.

Redőnyök le, függöny be!

Teljesen mezei megoldás, hogy nem húzzátok fel a redőnyt a szobában már reggeltől, vagy legalább arra a napszakra lehúzzátok, amikor besüt a szobába a nap. Nagyon sokat számít a hőmérséklet szempontjából, és a szex is jobban eshet egy hűs szobában.

Csodát tehet egy ventilátor is

Nem mindenkinek adatik meg, hogy otthon légkondija legyen, de az sem, hogy hirtelen előrántson egy vaskos összeget, amiből beszerelteti. Egy egyszerű ventilátor is sokat segíthet azonban. Pár ezer forint, és ha közvetlen az ágy mellé állítjátok, hűsíthet titeket annyira, hogy ne ragadjatok össze szex közben.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük