18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

2 dolog, amit minden férfi kipróbálna az ágyban: még ha nem is beszélnek róla
Ez a két leggyakoribb fantázia a férfiak vágyálmaiban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfiak szeretnek fantáziálni, ám nem mindig merik kimondani azt, amit gondolnak, félve a nők reakciójától. Pedig kár lenne élből elutasítani őket, mert az efféle gondolatok megfűszerezhetik a szexuális életet - ha nyitott vagy az újdonságra, még az sem kizárt, hogy te is örömödet lelnéd ezekben a kísérletekben.

A következő két dolog minden pasi fantáziájában fellelhető, érdemes legalább fontolóra venni őket, ha másért nem, a merőben új tapasztalatokért.

Szex picit másképp

Vannak, akik eltitkolják, mások nyíltan fel is vetik párjuknak az anális szex ötletét. Akárhogy is, nem ritka, hogy a férfiak anális szexről fantáziálnak, ennek nyilvánvalóan sok köze van a pornófilmekhez is, amelyekben egyébként gyakorta más képet festenek az aktusról, mint ahogyan az a való életben zajlik.

Az anális szex - hogy a nevén nevezzük a gyereket - talán bizarrnak hangzik, de nagyon közeli és intim élményt nyújt, a két test egészen más, ismeretlen szögből érintkezik ilyenkor, ráadásul a gyönyörnek is másféle módját lehet vele átélni. Természetesen ha idegenkedsz tőle, és elutasítod a végbélen át történő behatolást, akkor sincs semmi, hiszen ez szíved joga, és ha a párod szeret, meg is fogja érteni. Ugyanakkor ha legalább hajlandó vagy megfontolni ezt a variációt, biztosan örülni fog neki.

Közös öröm

Az önkielégítés nem az ördögtől való, és nem is lehet tőle teherbe esni, ahogyan azt anno a Bravo magazin oldalairól megtudhattuk. Teljesen természetes dologról van szó, amikor az ember csak arra vágyik, hogy örömet szerezzen saját magának, nem kell semmilyen bűnös gondolatot a dolog mögé látni.

Nyilván nem beszélünk erről úton-útfélen, mert a társadalmi normák nem elég lazák ahhoz, hogy ezt meg lehessen tenni, de a hálószoba falai között nem kell szégyenlősködni. A férfiak különösen szeretik, ha a nők picit levetik prűdségüket, és megmutatják, nem olyan mimózák, mint ahogyan azt a társadalom várja tőlük.

Az ellenkező nem tagjai - még ha nem is mondják - szívesen nézik, ahogy a hölgyek magukat kényeztetik, sőt, annak sincsenek ellenére, hogy mindez párhuzamosan történjen, azaz hogy mindeközben maguk is hasonlóan tegyenek. A közös önkielégítés egészen új szintre emelheti a párkapcsolatot és a szexuális életet is, hiszen a vizuális élményen túl a férfi és a nő megtanulhatja azt is, mi szerez örömet a másiknak.

Ezt is szeretjük