18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Miről fantáziálnak legtöbbször a férfiak? 5 zavarba ejtő álomkép, amitől tűzbe jönnek

Váltsd valóra párod fantáziáit, imádni fogja!

Szexfantáziái nőknek és férfiaknak is lehetnek, ám az általánosan megállapítható, hogy mindenki éppen az ellenkező nemére kíváncsi, vagyis a férfiak a nőkére, a nők a férfiakéra.

Bár a legrövidebb út mindig az egyenes, vagyis a kíváncsiságot és a partner fantáziáját kielégítendő a legjobb megkérdezni, ő mire indul be, sajnos sokan nehezen öntik szavakba ezt a rém egyszerű kérdést.

Ha te is azok közé tartozol, akik zavarba jönnének, ha ilyesmit kellene kérdezniük párjuktól, vagy egyszerűen érdekel, miről álmodozhatnak titkon a pasik, cikkünk nyújthat némi támpontot. Mindenesetre igyekezz nyitottabb lenni ezekben a kérdésekben, hiszen kedvesed előtt igazán nincs miért elkendőznöd a kíváncsiságod, és a teljes őszinteség hozhatja csak el az elégedettséget a szexualitásban. Összeszedtük a leggyakoribb férfifantáziákat.

A bárhol, bármikor szex

A férfiak nagy többségét izgatja a gondolat, hogy a legváratlanabb helyszíneken és időpontokban essenek egymásnak a partnerükkel, például egy pályaudvar vagy étterem mosdójában.

A gyors szex

Persze, a pasik sem vetik meg a hosszas kényeztetést, de sokuk számára vonzó az a gondolat is, hogy egy pár perces szexet lebonyolítsanak. A fantázia persze fokozható, például ha a dolog olyan helyen történik, ahol nem szabadna, vagy nagy a rajtakapás veszélye, és még teljesen levetkőzni sincs idő.

Amikor övé az irányítás

Izgatónak vélik a férfiak, ha ők azok, akik irányítanak, vagyis amikor - látszólag, játékból - úgymond bármit megtehetnek a párjukkal. Valójában persze csak arra kerülhet sor, amit a nő is szeretne, de a fantázia, hogy kezükben van az irányítás, tetszik a pasiknak. Ha van kedved, váltsd valóra pároddal ezt.

A főnökasszony-fantázia

Mit szólsz egy szerepcseréhez? A férfiak zömének tetszene, ha partnere venné át az irányítást az ágyban, sőt, akár még utasításokat is adna, mit kér tőle.

Fura dolgok, amik izgatják a pasikat

Mi köze a tökös pitének a szexhez? Nagyon is sok: a férfiakat ugyanis beindítja. Olvasd el, miért!

A magát kényeztető nő

Mindenkinek szíve joga eldönteni, meddig megy el, mit szeretne és mit nem csinálni párja előtt, és ezt a férfinak tiszteletben kell tartania - mégis, leggyakoribb fantáziáik egyike a nő, aki magához nyúl. Gondold át, hogy állsz a dologhoz, és ha téged is vonz, csak akkor váltsd valóra párod fantáziáját!

Szex egy idegennel

Sok férfi számára vonzó a gondolat, hogy egy vadidegennel szexeljenek, és erről szívesen ábrándoznak is szabad perceikben. Bár ismeritek egymást, akár el is játszhatjátok, hogy akkor találkoztatok először.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük