Mégis jó zokniban szexelni? 10 szexpraktika, amiről talán még nem hallottál
El sem hinnéd, milyen apróságok tehetik fergetegessé a szexet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jó szex nélkül nincs kiegyensúlyozott kapcsolat, hiszen bármilyen hiányosság - akár az alkalmak számát, akár azok minőségét tekintve - elégedetlenséget szülhet akár az egyik, akár mindkét félben, ami a boldogság útját állhatja.

Éppen ezért érdemes nemcsak a kapcsolaton átfogóan, de annak azon a részén is tudatosan dolgozni nap mint nap, ami a hálószobában zajlik, még ha meg is van az összhang a férfi és a nő közt.

Azt a bizonyos összhangot ugyanis jó alapnak kell tekinteni, nem pedig kényelmesen hátradőlni, és bebiztosítottnak érezni a dolgot. Újdonságokat kell kipróbálni, és mindig törekedni, hogy a jó is még jobb lehessen, illetve ne váljon unalmassá.

Akiknél nem stimmel minden kezdetben, azoknak sem kell elkeseredniük. Bár az ideális eset az, amikor a férfi és a nő már az elejétől fogva jól össze tud hangolódni, ez nem mindig ilyen egyszerű. Sokaknál csupán azzal van gond, hogy nem hagynak elég időt maguknak a ráhangolódásra, az ellazulásra, nem figyelnek egyéni igényeikre, és sokan nem is tesznek semmit azért, hogy a szex jobban működjön, csak a csodára várnak.

Alábbi képgalériánkban olyan szexpraktikákat foglaltunk össze, amelyektől az együttlétek jobbak, illetve még jobbak lehetnek. Akár egy pár zokni is segíthet - még ha sokak szerint ciki is abban szexelni. Van egy ok, amiért nem is annyira: kattints a tippekért!

Fura dolgok, amik izgatják a pasit

Mi köze a tökös pitének a szexhez? Nagyon is sok: a férfiakat ugyanis beindítja. Olvasd el, miért!

Ezt is szeretjük