18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Egy huncut szexpóz mára: fogadjunk, hogy imádni fogjátok!
Egészen új érzést nyújthat ez a rafinált, mégsem bonyolult pozitúra. Javasold párodnak!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jó szex nélkül nincs kiegyensúlyozott párkapcsolat, a jó szexhez pedig alapfeltétel a változatosság. Óriási hiba, ha egy pár leragad egy-két jól bevált póznál, hiszen ez egyenes út a dolog ellaposodásához.

Mint az élet minden területén, a változatosság a szexben is gyönyörködtet. Jól tudták ezt már évezredekkel ezelőtt is. A Káma-Szútra érdekes olvasmány, és hasznos is, mivel az indiai filozófus, Mallanaga Vátszjájana által a 4-6. század környékén írt mű nem csupán akrobatikus tehetséget igénylő pózokat mutat be, hanem új élményt nyújtó, mégsem bonyolultakat is.

Ilyen a felemelkedés nevű póz is. Hátadra fekve emeld fel a lábaid, párod pedig térdelő helyzetben közelítsen meg téged. Ahogy egyre közelebb ér, lábaiddal kapaszkodj fel a válláig úgy, hogy a térdhajlataid a vállaihoz kerüljenek. Csípőd kissé megemelkedik. Ebben a pózban hatoljon beléd a párod. A póz előnye, hogy mély behatolást tesz lehetővé egy izgalmas szögből, emellett szemkontaktust is, ami emeli az élvezetet.

Tüzeld fel a pasit!

Különös módok, ahogyan feltüzelheted párodat. Nem is hinnéd!

Ezt is szeretjük