18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 dolog, aminek minden férfi örül az ágyban (18+)

Vannak örök kedvencek, melyek megmozgatják a férfiak fantáziáját. Íme, a legjobb szexfogások, amikkel nem lőhetsz mellé.

Ha már van közös szexrutinotok, bővíthetitek a repertoárt, és jöhetnek az újdonságok vagy bármilyen extrém kényeztetés, ami mindkettőtök fantáziáját felcsigázza. Ehhez persze nem árt, ha ismered a párod erotikus beállítottságát, tudod, mitől jön lázba, mely testrészét hogyan simogasd ahhoz, hogy azonnal akarjon téged, vagy éppen azt, hogy milyen húzással vered ki a biztosítékot nála - és persze fordítva.

Bármilyen meglepő viszont, vannak olyan szextettek, amelyekre egyik hím sem mondana nemet, még ha a részleteket a saját pasidra szabva kivitelezed is - vesd be a következő fogásokat, és garantáltan örömet szerzel a srácnak.

Ravasz előjáték

Felejtsd el a szexmítoszt, ami szerint a férfivágy gombnyomásra működik, hiszen a pasik is odavannak az előjátékért, ha az kellőképpen ravasz és fantáziadús.

Ha a nagy akció előtt nem dobod le a ruháidat egy szempillantás alatt, helyette játszol még egy kicsit a párod érzékeivel, sokkal jobban beindul, ráadásul neked is lesz időd szexkész állapotba kerülni.

Kezdheted a célzott ráhangolást már a hálószobán kívül is, ha napközben küldesz neki egy-két erotikus sms-t, hadd vágyakozzon utánad egész nap. Aligha akad férfi, aki nemet mondana a munkából hazatérve hancúrt kezdeményező párjának.

Ha már a karjaiban vagy, akkor se engedd, hogy azonnal a lényegre térjen, szervezz egy kényeztetős előjátékot, ahol ezúttal ő lehet a főszereplő: mielőtt megragadnád a péniszét, időzz el a mellbimbóinál, simogasd és harapdáld gyengéden, úgy, hogy a végletekig fokozd a vágyát mindvégig hanyagolva a középpontot.

Szeresd magad!

A legtöbb férfi lázba jön attól, ha a kedvesét láthatja abban a bizonyos intim szituációban, amikor önmagát kényezteti. Indítsd az öngyönyört úgy, hogy magadon hagyod a bugyidat, és lassan a fehérneműn keresztül kezded simogatni magad. Ha néhány perc múlva megszabadulsz az alsótól, a fürdőszoba felé vehetitek is az irányt.

A zuhany alatt az ujjaiddal végigjárhatod a tested. Egész biztos nem tudja megállni, hogy ne ugorjon be melléd - innen már közösen folytathatjátok a kéjfürdőt.

Hangok és sóhajok

Ha azzal a könnyedséggel vagy képes levetkőzni az erotikával kapcsolatos gátlásaidat, mint szex előtt a ruhadarabokat, már nyert ügyed van - a férfiak ugyanis imádják az oldott, sikamlós hangulatot hancúr közben, azt pedig különösen, ha hangot is adsz az élvezetnek. Persze a csöndes sóhajok is megteszik a hatásukat, ám a szavakba foglalt gyönyör szinte mágikus erővel hathat.

Azért nem árt óvatosan bánni a trágár szavakkal, ha nem érzed természetes késztetésnek, ne erőltesd, mert viccesen is elsülhet egy-egy obszcén kiszólás. De kimondhatod hangosan, ha jólesik, amit csinál, és terelgetheted az erogén zónáid felé.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Örökzöld 69

Persze nem csúszhat le a férfikedvencek listájáról az orális kéjelgés sem: ha igazán nagy élvezetet akarsz, ne ess neki a párod szerszámának viszonzás nélkül.

Ahhoz, hogy a te kezedben maradjon az irányítás, legyél te felül. Közben bátran használhatod a kezedet is, hiszen a póznak köszönhetően egyszerre több területet is izgathatsz. De arra vigyázz, hogy ha belefeledkezel az élvezetbe, könnyen a párod arcára eshetsz, ami pedig már kevésbé kellemes.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük