A 4 legizgatóbb randihelyszín, ha ágyba vinnéd

Hívd el barátnődet egy ellenállhatatlan randevúra, ami után garantáltan olajozottan csúszik le a bugyi.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szexi hétvége után a hűvös hétköznapokon is számos vadító randilehetőség kínálkozik. Vedd nyakadba a várost, és vidd magaddal a barátnődet is egy forró randevúra, ami után garantáltan alig győzitek kivárni, míg haza nem értek. De minek is hazáig várni? Vegyél ki két személyre egy hotelszobát, vagy üljetek be egy sötét moziba, hiszen néha nem árt a változatosság!

Hotelszoba pezsgővel

A luxus csábítása a legtöbb nő számára ellenállhatatlan vonzerővel bír. Ha tehát a lakás minden pontján szeretkeztetek már, és otthon semmi újat nem tudtok kitalálni, egy estére foglalj helyet egy hotelszobában. Barátnődet kérd meg, hogy öltözzön fel egy elegáns vacsorához, és vidd el a hotel vendéglőjébe.

Ez a szituáció szerepjátéknak is tökéletesen alkalmas, az emelkedett közeg ugyanis rögtön szabályok közé szorít, hogy mit tehettek meg, és mit nem, azonban annál izgatóbb lesz később áthágni a szabályokat!

Hogy még forróbbá váljon a helyzet, játszadozz egy kicsit az asztal alatt, és cirógasd kedvesed lábát. A szoknya alá is bemerészkedhetsz, azonban csak addig menj, hogy ne bukjatok le! Az elegáns vacsora után se essetek ki szerepeitekből: menjetek fel a szobába, és kimért-hideg játékotokat folytatva kezdjétek el egymást vetkőztetni. Ez a rideg távolságtartás rövid idő alatt felkorbácsolhatja a szexuális hangulatot, és mire az utolsó harisnyakötő is lekerül, már minden elegancia nélkül vetitek magatokat egymás karjaiba.

A bőr mámora

A tompa hétköznapokon nincs is jobb, mint egy üdítő masszázs. Menjetek el együtt egy illatos, olajos masszázsra, ami nemcsak ellazít és megnyugtat, de érzékszerveiteket is felélesíti. A munkahelyi stressz árnyékában nem jó a szex, ha azonban mindezt magatok mögött hagyjátok egy óra erejéig, utána sokkal izgatóbb lesz minden egyes érintés, amivel egymást kényeztetitek.

A masszázs hatására testetek és tudatotok is elernyed, így minden kényeztetés intenzívebben hat majd, és mire hazaértek, mindketten ugyanarra vágytok majd. A teljes ellazultság révén olyan szexuális élményben lehet részetek, melyhez foghatót eddig nem éltetek át, és könnyen lehet, hogy kedvesed is bevállalósabb hangulatba kerül.

Erotikus mozifilm

A multiplexek világában egyre kevesebb sötét, magányos kis mozi maradt, pedig ezek igazán ideális helyszínül szolgálnak egy gyors, sötétben megejtett légyotthoz. Ha tehát barátnőd legközelebb bevásárlással egybekötött mozizást tervez, egy jobb egyenessel vágj elé, és hívd el te, a kedvenc mozidba, ahol természetesen rajtatok kívül senki más nem lesz. A sötétben aztán fokozatosan a lényegre térhettek: hidd el, nem lesz gond, ha a vászon kicsit régi vagy poros, ezúttal másra fog irányulni a figyelmetek. Alkalmazz egy régi pasitrükköt, és válassz olyan filmet, amiről tudod, hogy nem igazán fogja érdekelni a barátnődet, ez ugyanis garancia lehet arra, hogy ő kezdeményezi kényeztetésed. A sötét terem jótékonyan elrejt a mozigépész vizsla tekintete elől, így senkinek nem fog feltűnni, amikor kedvesed aláomló hajkoronája eltakarja öledet, titkolva, hogy nem éppen a zsebedben kotorászik mindeközben.

Szerelmi tánc

Persze nem kell feltétlenül orgazmussal fűszerezett randevút kiötlened. A vágyak felkorbácsolása is torkollhat tüzes éjszakába, különösen, ha egy salsa-esten kezdetek őrjítő flörtbe. Egy ilyen táncos mulatság a legtöbb nő szexfantáziáját felkorbácsolja, hiszen a tánc nem más, mint erotikus udvarlás, és egymás szexuális képességeinek felmérése.

Ne légy tehát szégyellős, és a latin dallamok hullámainak engedve vetkőzd le gátlásaidat, és vágyadat formáld mozdulatokká. Kedvesed számára különlegesen izgató élmény lesz a táncos randevú, ami nemcsak arra jó, hogy ráhangolódjatok a szexre, hanem barátnőd önbizalmára is pozitív hatással lesz.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ha a csábítás és a flörtökkel teli randevúk ideje már elmúlt, éppen itt az ideje egy kis felfrissülésnek: tánc közben csak úgy szikrázni fog köztetek a csábító erotika!

Ezt is szeretjük