Mit kell csinálni havonta kétszer a boldog kapcsolatért? A 10 éves kapcsolatban élő pár tanácsa egyszerű, de hatásos

A 28 éves nő a TikTokon osztotta meg párkapcsolati tanácsát: szerinte ez a boldog kapcsolatuk titka.

Randevú havonta kétszer
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az idahói Rosie Piper és férje, Ryan tíz éve szerettek egymásba, és 2021-ben ki is mondták egymásnak az igent. Persze az ő házasságukban is akadnak nehézségek, de van egy trükk, ami segít erősen tartani kettejük viszonyát.

Sajátos módszerükről a TikTokon számolt be, és hatalmas sikert aratott vele, méghozzá azért, mert minden pár számára könnyen megvalósítható, és úgy tűnik, hogy igencsak hatásos is.

A 9 éve boldog kapcsolatban élő pár tanácsa

Videóban foglalta össze tanácsát, aminek a lényege borzasztóan egyszerű: havonta két randevújuk van, az egyik otthon, a másik a házukon kívül, és mindig cserélgetik, melyiket melyikőjük szervezi. A pár az esküvői készülődés közben jött rá, hogy nem szántak egymásra elég időt, ekkor jött az ötlet is.

@rosie.piper A fall themed date is my fave 🥹🎃🌽🍂 #FomotionalFinds #fyp #datenightinspo #datenightconcept #datenight #falldatenight #dateyourpartner #dateyourspouse #husbandandwifetiktok #foryoupage #cornmazedate #pumpkinpatch #idaho #autumndatenight #octoberdateideas #octoberdatenight ♬ Sweet Nothing - Taylor Swift

Elmondta, az együtt töltött idő fontos része a kapcsolatuknak, és azt akarta, hogy ezt a jövőben is mindig prioritásként kezeljék. Ráadásul a férjével mindketten szeretnek tervezni, szeretik, ha mindig előre tudják, mi fog történni, mi lesz a program, ez pedig nagy segítség volt számukra a megvalósításban. Hozzátette, könnyű beleszokni a napi rutinba, abba, hogy mindig csak a kanapén ülnek, vagy csakis a baráti találkákat szervezik, különösen akkor, ha egy pár együtt él. 

A randevúk esetén nem kell bonyolult, nehezen megvalósítható vagy drága dolgokra gondolni: kedvenc otthoni randijaik közé tartozik például a közös ünnepi lakásdekorálás koktélokkal és karácsonyi filmekkel, de csináltak már olasz estét finom vacsorával, és készítettek kis kártyákat, melyek bensőséges vagy szórakoztató kérdéseket tartalmaznak, és szuper beszélgetésindítók. A kimozdulós napokon voltak már golfozni, közös tetoválást csináltatni, béreltek már ki egy kis házat egy éjszakára, de sörtúrán is vettek már részt. 

Ötletük erősíti a kapcsolatukat, gondoskodik arról, hogy mindig izgalmas legyen a házasságuk, és olyan dolgokat csináljanak együtt, amiket egyébként nem csinálnának. Mindezek mellett pedig sokkal közelebb is hozta őket egymáshoz. 

@rosie.piper And kids that's how I met your father 👩‍❤️‍💋‍👨 #ourstory #howwemet #collegesweethearts #metinmiddleschool #husbandandwife #lovestory ♬ New Money by Walker Hayes - June

Piper elárulta, sok ember próbálta már ki trükkjüket, aminek nagyon örül. Ő maga egyébként azt tanácsolja, hogy a felek mindig üljenek le hó végén, nézzék át a következő hónapot, és keressenek két olyan napot, amikor biztos, hogy tudnak majd közös programot szervezni. Ha pedig ez megvan, akkor bízzanak a partnerükben az ötleteket illetően, és legyenek kreatívak.

Szokatlan módját választotta a pár a szexuális életének javítására

Blessing Platinum-Williams és férje gyermekük születése után kezdtek gondolkodni azon, hogy mit tehetnének, mivel dobhatnák fel újra az együttléteket, illetve ébreszthetnék fel a vágyat. Ezután találták ki a furcsa módszert, amit nemrégiben az egész világgal megosztottak

Szokatlan módját választotta a házaspár a szexuális élete javításának - Szerintük remekül bevált a furcsa technika

Tizenegy éve ismerkedtek meg, és úgy érezték, kissé ellaposodott köztük a szex, alábbhagyott a vágy. Kitaláltak egy módszert, ami szerintük teljesen megváltoztatta szexuális életüket.

Elolvasom
Ezt is szeretjük