18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Szokatlan módját választotta a házaspár a szexuális élete javításának - Szerintük remekül bevált a furcsa technika

Tizenegy éve ismerkedtek meg, és úgy érezték, kissé ellaposodott köztük a szex, alábbhagyott a vágy. Kitaláltak egy módszert, ami szerintük teljesen megváltoztatta szexuális életüket.

Módszer a szexuális élet javítására

Blessing Platinum-Williams és férje 2009-ben találkoztak először. Gyorsan egymásba szerettek, és elárulták, nem tudták levenni egymásról a kezüket, annyira forrt köztük a levegő. A szexszel azonban egészen a házasságig vártak. 

Az esküvő után gyakran heti tizenhárom alkalommal szeretkeztek, és a legizgalmasabb helyeket választották az együttléteikhez. 2016-ban viszont világra jött első kisfiuk, ezután pedig szinte csak a babára koncentráltak, így megritkultak, ellaposodtak az együttléteik.

Furcsa módszerrel tették jobbá a szexet

Bár a gyermek születése utáni időkben ez teljesen természetes, nem akarták, hogy ez az állapot állandósuljon, hiszen így csak romlani fog a helyzet. Ezért amikor fiuk, Ivan már picit nagyobb lett, beszélgetni és gondolkodni kezdtek azon, hogy mit tehetnének, mivel dobhatnák fel újra az együttléteket, illetve ébreszthetnék fel a vágyat. 

blessing platinum 2
Fotó: Blessing Platinum-Williams /SWNS.COM / Northfoto

Ezután találták ki a furcsa módszert, amit nemrégiben az egész világgal megosztottak, mert úgy vélik, nagyon is bevált. A pár úgynevezett gyakorlónapokat tart havi két alkalommal, ennek során pedig nemcsak újdonságokat próbálnak ki, de jegyzeteket is írnak a másik teljesítményéről. A kiszemelt napokat beírják a naptárba, és mindig gondoskodnak arról, hogy a gyerekek - azóta ugyanis második kisfiuk is megszületett - időben lefeküdjenek, hogy ezután csak egymásra koncentrálhassanak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Gyakorlószex és jegyzetek

Ilyenkor az együttlétek során új pózokat próbálnak ki, mindegyiket 60 másodpercig tartják, majd szünetet tartanak, és mindketten egy kifejezetten erre a célra tartott jegyzetfüzetbe leírják a tapasztalataikat a pozitúráról, illetve párjuk mozdulatairól. Elárulták, nemcsak pozitív, hanem negatív dolgokat is feljegyeznek, hiszen nem félnek a kritikától: tudják, hogy egyikük részéről sem okoz ez sértődést, csupán segít abban, hogy mit hogyan csináljanak legközelebb.

Hozzátették, a kísérletezésben az a legjobb, hogy nem csupán izgalmassá varázsolja az együttléteket, de egyikükre sem helyez túl sok elvárást, túl nagy nyomást vagy teljesítménykényszert. Tudják, hogy mindent csak kipróbálnak, és nincs azzal semmi gond, ha éppen nem válik be. Blessing Platinum-Williams szerint, mióta ezt a technikát alkalmazzák, újra fellángolt köztük a tűz és az izgalom, ráadásul az esetek 99%-ában elképesztően jó számukra a szex. 

Tisztában vannak vele, hogy kiábrándítónak, túl hivatalosnak tűnhet a módszerük, ám azért osztották meg az egész világgal, mert náluk nagyon is bevált, és úgy vélik, másnál is meghozná az eredményt.

Erős, vágyfokozó fűszerek

A szexuális vágyat rengeteg dolog befolyásolhatja. Szerencsére, ha csak néhány apróság, például a fáradtság okozza az ideiglenes libidóhiányt, akkor van rá több gyors, hatásos és természetes megoldás, amit bevethetsz, hogy újra felforrósítsd a kapcsolatotokat. Ezek a finomságok vagy az agy szexuális izgalomért felelős részeit stimulálják a hormonok szintjének változtatásával, vagy pedig a vérkeringést fokozzák, és vérbőséget okoznak. 

Vigyázz, mennyit eszel belőlük! A legerősebb vágyfokozó fűszerek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Borítókép: Northfoto.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük