18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 ok, amiért a férfi szeretőt akar

Járj túl az eszén!

Vajon milyen a tökéletes szerető a férfi szerint? Karcsú, és betéve ismeri a Káma-Szútrát? Most megtudhatod!

A legtöbb férfi titokban vágyik szeretőre, legfeljebb soha nem lesz hozzá mersze, szerencsére, tegyük hozzá. Képzeletben azonban minden pasinak megjelenik a belső monitoron egy féktelen, buja nő, aki bármire kapható az ágyban, mindig kívánja a szexet, a kosármérete leginkább C, a dereka pedig darázs. A férfimagazinok retusált szexideálján túl azonban a szerető is nő, csak éppen egészen másféle tollseprűvel birizgálja a pasi fantáziáját, mint a barátnő, aki parfüm helyett öblítőtől illatozik.

Csinos pocak

A férfi ugyebár elsősorban vizuális típus. Látni szeretné a domborulatokat, ezen a ponton is továbbmenve pedig tapintani, fogni, elmerülni benne, mint a langyos Balatonban egy fülledt nyári éjszakán. Ebből kiindulva pedig az álomnő kötelező jelleggel nagyon csinos, ami korántsem azt jelenti, hogy a pasi az anorexiás női címlapideállal bújik ágyba a legszívesebben.

Az igazi szeretőt ölelni, fogni lehet, és mindig van egy pici, helyes párna valahol köldöktájon, ahol a szerelem hevében kimerült férfiú megpihenhet. A hölgy pedig nem mentegetőzik, hogy holnaptól már tényleg csak teljes kiőrlésűt, és banánból is eggyel kevesebbet eszik, mert neki sincs baja a pocakkal.

Gomb a gatyán

Jogos tehát a női fejben szöget ütő gondolat, hogy, ha már a tökéletes test sem számít, akkor egyáltalán nem olyan bonyolult dolog a pasit kicsalni a nyugodt párkapcsolat hálójából. Sőt, ehhez a legtöbbször elég egy kis izgalom, a menetrendszerűen, este kilenc és éjfél között megejtett szeretkezések a hálószoba négy fala között pedig nem tartoznak ebbe a kategóriába. Ha tehát jön egy tűzrőlpattant szerető, aki nem pirul bele a merészségbe, és egy perc sem kell hozzá, hogy egy sötét kávézó sarkában ráutaló matatással felhúzza a férfit, akkor a pasi nem kér gondolkodási időt, hanem megy. Mert a férfinak izgalom kell meg játék, mindig más formában, lehetőség szerint mindenhol. Nem csak a szexi bugyi teszi tehát a nőt.

Tálcán kínál, szerelmet

Az ideális szerető nemcsak találékony, de bárhol megkívánja a szexet, bármikor, úgyhogy nem esik le a gyűrű az ujjáról, ha kezdeményeznie kell. Meghódítani egy nőt bókokkal, ágyba csalni szép szavakkal izgalmas, de legfőképpen munkás dolog, amire nem mindig vágyik a férfi. Van, hogy egyszerűen a könnyebbik utat választaná, és robbanó, heves szenvedélyre vágyik, ahol szavakra nincsen szükség, mert beszél a test, a nyelvnél is érthetőbben. A vérbeli szerető tehát a szerelemben adakozó, panaszban viszont éppen ellenkezőleg. Ha a férfit elnyeli a föld, és egy hétig nem jelentkezik, a szerető akkor sem kéri számon, nem vizsgálja át a telefonját, mert ez már nem az ő szerepkörébe tartozik.

Szexmágia

Annál inkább a forró együttlét, ami nem csak izgalmas, de változatos is. A szerető kezdeményező kedve nagyfokú leleményességgel is párosul, és még azelőtt tudja, mire vágyik a férfi, mielőtt fellapozná a színes fényképekkel tarkított szexuális kalauz 235. oldalát. A szerető nem előírásokat követ, vagy legalábbis eszébe sem jut a férfi orrára kötni, hogy praktikáit és fogásait honnan leste. Magától értetődő természetességgel hódítja meg a vágyakozó férfit, akinek teljesen mindegy, hogy lovagló vagy misszionárius, a fő az élvezet és a féktelen gyönyör.

Csakis a test

A szerető a férfi számára egy test, de nem abban a rossz értelemben, ahogyan a képernyő előtt nevelkedett, pattanásos, kockafejű szerencsétlenek ölelik a Sheryll nevű gumibabát.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A szeretővel szemben nem érzéketlen a pasi, egy cseppet sem, hiszen csodálja őt szépségéért, na meg az ágyban átélt fülledt kalandokért. Érzelem és rózsaszál azonban neki nem jár, de a férfi szerint egy vérbeli ágyasnak erre nincs is szüksége. Neki a partnerből teljes egészében csak a férfi kell, arra a kielégítő másfél órára.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük