18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Tabuk nélkül az orális szexről (18+)

Mindenki tudja, hogy a férfiak odavannak az orális szexért. Mégis sok nő ódzkodik tőle. Ne tedd, hiszen tippjeinkkel te is élvezni fogod!

Sok nő - sok férfi bánatára - idegenkedik az orális szextől. Pedig, ha jól csinálod, akkor neked is nagyon izgató lehet. A lényeg, hogy semmi sem kötelező. Hidd el, hogyha úgy csinálod, hogy te is élvezed, az többet ér minden nyelvtechnikánál.

A kezdet

Formáld a szádat O alakúra, és tartsd az ajkaidat lazán és könnyedén! Az egyik kezedet simítsd végig finoman a pasid péniszén, majd vedd a szádba, ha már kellően keménynek érzed.

Csúsztasd a szádban fel és le, miközben megtartod a szemkontaktust! Folytasd tovább ezt az egyenletes mozdulatot! Használd a nyelvedet is! Nedvesen tartod vele kedvesed játékszerét, és a körkörös mozdulatokkal mennyei élményt adsz neki. Kényeztesd a nyelveddel a pénisze tetejét és oldalát is.

Az orálszex szívás?

A pasiknak néha kellemetlen érzés, ha erős szívóhatás éri a legbecsesebb testrészüket. Boldogabbá teheted kedvesed, ha a szádba veszed a péniszét, és egyszerűen fel-le mozgatod a fejed. Fontos, hogy magabiztosnak tűnj, és élvezd, amit csinálsz. Párod garantáltan értékeli majd az igyekezetedet.

Te vagy a főnök

Állítsd fel a pasidat, te pedig ülj az ágy szélére. Sokkal kényelmesebb, mintha feküdnétek, és az irányítást is a kezedben tarthatod. Te döntöd el, milyen mélyre hatolhat a szádba. Ha kedved van hozzá, le is térdelhetsz szemben a pasiddal. Kevésbé kényelmes, mint ülni, de az engedelmes póz látványától a párod menten elélvez majd.

Használd a kezeidet!

Előfordulhat, hogy a pasid a közelgő élvezet hevében megragadja a fejedet, hogy gyorsabb mozgásra késztessen.

Ha nem tetszik, nyugodtan csapj a fenekére, vagy finoman, de határozottan vond el a kezét, mondjuk a melleidre. Viszont az önkéntelen jelzést vedd figyelembe, és gyorsíts a tempón. Markold meg lazán a pénisze tövét, így kontrollálhatod a fel-le mozgását, és azokon a részeken is simogathatod, ahova már a száddal nem érsz el.

Mennyire fontos a mély torok?

A Mély torok csupán egy pornófilm hangzatos címe. Sok nő attól tart, ha nem tesz meg mindent a szájával a párja örömére, már nem is jó szerető. Emiatt fölösleges aggódnod, hiszen van, ami nem rajtad múlik. Egy átlagos torok mélysége 5-6 cm, míg egy átlagos pénisz hossza ennek legalább a duplája. Így nagyon izgató látvány, ahogy eltűnik a pasid nemi szerve a szádban, de ha nem akarsz öklendezni, akkor ne erőltesd. Kissé fordítsd el a fejedet, így oldalirányba még akad hely a szádban, ahol kedvére ficánkolhat. Hidd el, a pasid nem fogja érzékelni a különbséget! Ha mégis szeretnéd kissé mélyebbre engedni, adj egy kis pihenőt a torkodnak, majd fokozatosan engedd őt beljebb és beljebb! De ne annyira, hogy kényelmetlen legyen. Ha látja, hogy neked nem jó, neki sem lesz élvezetes.

Ha a pénisz nem rózsaillatú

Előjátékként zuhanyozzatok együtt! Szappanos vízzel vedd kezelésbe a szerszámát! Húzd fel a bőrt, és finoman mosd meg alatta! Ha érzéssel csinálod, nem a tisztálkodás jut eszébe, hanem valami egészen más.

Egy kis nyál sokat segíthet

Ha kiszáradt a szád, szorítsd a nyelvedet a szájpadlásodra, így megindul a nyáltermelés. Legyen kéznél egy üveg szobahőmérsékletű víz.

Nyugodtan kortyolj belőle, ha kiszáradt a szád. Használhatsz mézet, pezsgőt, tejszínhabot is. Ha bekened vele a kedvesed péniszét, számodra is élvezetesebbé válhat a játék.

Mit csinálj a fitymával?

Húzogathatod fel-le, kézzel és szájjal is! Figyelj, hogy elég nedves legyen! A kényeztetésért nagyon hálás lesz, de a hirtelen mozdulatokat kerüld! Ha már kellőképpen belemelegedtetek, és már nem kell a kesztyűs kéz, akkor nyugodtan húzd hátra, és foglalkozz a makkal. Persze csak óvatosan!

Ha túl sokáig tart

Tíz-tizenöt percnél tovább a száddal örömet okozni még a legkényelmesebb pózban is rendkívül fárasztó. Ha begörcsöl az állkapcsod, választottad sem lesz túl boldog. Íme néhány szemérmetlen trükk, amivel a pasidat néhány perc alatt a csúcsra juttathatod.
Hagyd égve a villanyt, hogy kedvesed minden mozdulatodat jól láthassa!
Simogasd más testrészeit is, míg a főszereplőn dolgozol!
Kényeztesd a herezacskóit is! Az ujjaiddal végezz körkörös mozdulatokat rajtuk! Hallasd az élvezet hangjait, nyögdécselj úgy, mintha téged izgatnának!

Ha közeleg az orgazmus

Fontos, hogy fenntartsd az izgatás ritmusát, ezért ne válts hirtelen technikát! Ha közeleg a gyönyör pillanata, gyorsíts és erősíts a mozdulataidon! Sok férfi azt kifogásolja a nőkben, hogy nem elég kemények és gyorsak velük az orgazmus pillanatában. Figyeld meg, ahogy a pasid maszturbál! Sokat tanulhatsz belőle.

Ha nem akarod lenyelni

Tökéletesen érthető, ha a döntő pillanatban elfordítod a fejed. Befejezheted kézzel is. Ha hagyod, hogy kedvesed a melleid közé élvezzen, még hálásabb lesz, mintha lenyelted volna. Ha még sosem kóstoltad, egyszer egy próbát azért megér. Gyorsan nyeld le, mint egy orvosságot! Ne ízlelgesd hosszasan! A kalóriák miatt pedig ne fájjon a fejed! Nem hizlal!
A magömlés egyébként egy-két másodperccel később következik be, mint az orgazmus, így, ha érzed, hogy összerándul, utána már elhúzhatod a fejed, és folytathatod a kezeddel. Persze ne csinálj úgy, mintha undorodnál.

Ha nem zavar, hogy a szádba élvez, de lenyelni nem szeretnéd, egyszerűen csak tartsd egy kicsit, majd diszkréten köpd ki egy zsebkendőbe vagy a mosdóba! Ha fura íze van, a pasid étrendjét okold!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Vedd rá, hogy ne egyen fűszeresen, ne dohányozzon, és ne igyon sok kávét! Ha nem szeretne lemondani ezekről az élvezetekről, akkor sincs semmi gond, hiszen most már elegendő megoldás van a tarsolyodban ahhoz, hogy kiküszöbölhesd ezt a kényes kérdést.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük