A randiapplikációk csapdái: amire feltétlenül figyelj, mielőtt találkoztok

Az üzenetváltások közben figyelned kell, hogy ne add ki magad.

nagykep?cikkid=170070&kep=telefononlinerandi1-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi időben egyre többen próbálják ki a randiapplikációkat. Ez az újfajta ismerkedési forma azonban megkövetel pár alapszabályt, amit minden nőnek ismernie kell, hogy ne tudják kihasználni. Könnyen ébreszthet bizalmat a másik fél, még ismeretlenül is, ezért óvatosnak kell lenni.

Kockázatos lehet egy vadidegennek mesélni a múltadról, és megosztani intim képeket. Összeszedtük, mire figyelj az üzenetváltások közben.

Vigyázz, mit árulsz el magadról

Óvatosan a beszélgetésekkel. Az első találkozás előtt nagyon figyelj arra, mit adsz ki magadról. Egyrészről azért, mert hiába beszélgettek jót, ha aztán nem működik a kémia köztetek, másrészről pedig véletlenül megoszthatsz olyan információt, amivel könnyen visszaélhetnek.

Ha szimpatikus, és úgy érzed, jókat beszélgettek már egy ideje, érdemes személyesen is megismerni, hiszen így kapsz valódi képet a férfiról. Előtte viszont kétszer is gondold meg, hogy mit osztasz meg vele, hiszen nem tudhatod, milyen ember.

Ne küldj meztelen képeket

Semmiképpen ne küldj magadról olyan képet, amin kevés rajtad a ruha, vagy meztelen vagy. Bármennyire azt gondolhatod, hogy ez felizgatja beszélgetőpartneredet, nem bízhatsz vakon egy idegenben. Ne vezessen félre az se, hogy akár napok vagy hetek óta beszélgettek.

Amíg nem ismersz valakit annyira, hogy tudd, nem fog visszaélni a képeiddel, nagyon óvatosan kell bánni ezzel. Ha valahogy mégis szeretnéd lázba hozni a férfit, inkább üzeneteket küldj neki. Nem kellenek hosszú, nyakatekert mondatok, elég egy-két vicces, kétértelmű megjegyzés - ez is elég ahhoz, hogy izgalomba hozd.

Hívd fel telefonon

Mielőtt találkoznátok, érdemes egy-két telefonbeszélgetést is beiktatni, hiszen ha hallod a hangját, az különböző érzéseket ébreszt majd benned. Ha úgy érzed a beszélgetés után, mégsem jó ötlet találkozni, inkább mondd le. Hallgass a megérzéseidre.

Ne mentsd az üzeneteket

Semmiképpen ne archiváld a szexuális töltetű üzeneteket, ha nem szeretnéd, hogy véletlenül illetéktelen emberek is lássák őket. Az intim üzenetek csak és kizárólag kettőtökre tartoznak. Gondolj bele, te sem örülnél neki, ha egyszer csak valaki beleolvasna - ellophatják a telefonodat, vagy elhagyhatod. Jobb az ilyen üzeneteket törölni.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Készülj fel, hogy ne csalódj

Lehet, hogy teljesen máshogy néz ki valójában, mint a képen. Érhet pozitív, de negatív csalódás is. Arra is figyelj, hogy első alkalommal olyan helyen találkozzatok, ahol sok ember van körülöttetek. Sajnos egy társkereső applikáció nem garantál semmi biztosat. Jobb felkészülni.

Ezt is szeretjük