18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 rafinált praktika, hogy te legyél a férfikedvenc

Hogy érheted el, hogy szürke egér helyett vonzónak lásd magad a tükörben? Íme, pasivadító és önbizalom-növelő tippjeink!

Ha szeretnél pasivadítóan szexi lenni, elsősorban magadat kell annak látnod! Ha elégedetlen vagy a kinézeteddel, és azt gondolod, hogy úgysem tudod az ujjad köré csavarni azt a helyes pasit, akit kiszemeltél, valószínűleg így is lesz. Ellenben, ha tisztában vagy az értékeiddel, és tudod, hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet, idővel a szerelem is rád talál. Íme, a legjobb tippek, hogy vérbeli csábítót láss a tükörben!

Találd meg az erősséged!

Ha nem hiszed, hogy bármilyen vadító tulajdonságod is lenne, tarts minél több főpróbát férfiismerőseid körében! Természetesen nem arra biztatunk, hogy csavard el a barátaid fejét, és próbálj velük flörtölni, de abból, ahogy ők viszonyulnak hozzád, könnyen lemérheted, mi a legfőbb vonzerőd.

Ha azért vagy népszerű a körükben, mert szikrázó humoroddal egész este szórakoztatod a társaságot, fogadd el, hogy ez a leghatásosabb fegyvered! Bármi legyen is az erősséged, ha felismered, hogy azzal magadra irányíthatod az emberek figyelmét, már nem lesz olyan hihetetlen, hogy valahol benned is megtalálható a vadító párduc. Ha megtaláltad legjobb tulajdonságaidat, már csak csiszolnod kell rajtuk, hogy bárkit könnyedén behálózhass.

Tanulj a profiktól, és figyeld az eredményt!

Ha bizonytalan vagy, és úgy érzed, ez egész kisugárzásodra rányomja bélyegét, figyeld meg azokat, akik otthonosan mozognak a pasifogó fortélyok világában! Tanulni nem szégyen, és akármilyen furcsán hangzik is, kiválóan működhet, ha néhány csábító mozdulatot másoktól sajátítasz el. Ha kipróbálod, milyen az ő cipőjükben járni, a saját bőrödön tapasztalhatod, hogy néhány kacérabb mozdulattal és bevállalós gesztussal bizony sok férfi figyelmét magadra tudod irányítani.

Ehhez azonban az is szükséges, hogy az emberek szemébe nézz: így láthatod szexi gesztusaid eredményét, és a flörtölő férfitekintetek téged is magabiztosabbá tehetnek. Meglepődsz majd, mennyien keresik a tekinteted, ha nem a cipőd orrával vagy elfoglalva.

A vonzerőd nem annak függvénye, hogy mennyire hasonlítasz a hollywoodi címlaplányokra: 36-os méret felett is lehet bárki ellenállhatatlan. Lesd el mások öltözködési praktikáit is, és a számodra legvonzóbb sajátosságokat építsd be stílustáradba! Ha személyiségedhez igazítod a hódító trükköket, nem hat úgy, mintha filmből tanulnád a flört művészetét.

Járj el táncolni!

Természetesen nem feltétlenül kell mások fegyvertárából építkezned, te magad is létrehozhatod szexi flörtstílusodat. Először is vetkőzd le gátlásaidat, és járj el táncolni, hogy megismerd a vonzó mozgás titkát, és te is érezd magadon a változást! Mindegy, hogy a salsa, a klasszikus tánc vagy a bevállalósabb hastánc mellett döntesz: bármilyen stílust választasz, megtanulhatod, hogyan mozogj szexisebben, és ezzel a testedbe vetett bizalmad is megnő.

A hastánc nyíltan arra biztat, hogy találd meg a kapcsolatot a szexualitásoddal, míg a salsa rengeteg érintéssel jár, így kénytelen vagy hozzászokni, hogy hozzáérsz másokhoz. A táncórák további előnye, hogy sohasem tudhatod, kivel hoz össze a sors: lehet, hogy éppen itt találod meg azt, aki végleg megszabadít a szinglilét aggodalmaitól.

Engedd meg magadnak, hogy szexi legyél!

Ha egy nő szexi, vörös ruhában belép egy helyre, a férfiak nagy része biztosra veszi, hogy nem lehet más rajta, csak egy vadító, lángpiros csipkebugyi. Ugyanez azonban fordítva is működik: ha nem éppen leheletnyi koktélruhába öltözve mész el randizni, de vérforraló fehérneműt veszel a farmer alá, te magad is érzed majd a hatását!

Egy csábító ruhában te is szexibbnek érzed magad, arról nem is beszélve, hogy a magassarkú akkor is rákényszerít arra, hogy a lehető legvonzóbb testhelyzetet vedd fel, ha nem szeretnéd.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A kecses cipő ugyanis megnyújtja lábadat, hangsúlyozza a bokádat, és úgy alakítja súlypontodat, hogy önkéntelenül hátrébb told a popsidat, behúzd a hasad, és hátadat kihúzva hangsúlyozd a dekoltázsodat, ami a vágyakozó férfitekinteteknek sem lesz ellenére.

Cikkünk Tracey Cox Szuperflört című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük