4 titok, amit mindig is tudni akartál a nőkről
Ha fejest ugrasz a romantikába, és kiismered a női lélek szeszélyeit, olthatatlan lánggal fog égni köztetek a szenvedély.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A női vágy, ez a megfejthetetlen, misztikus gordiuszi csomó a legtöbb férfinak komoly fejtörést, és sok tanácstalan, alkoholmámorba fulladó éjszakát okoz. Mert férfifejjel elképzelhetetlennek tűnik, hogy minek azok az átsírt éjszakák és könnyfátyolosan gyanakvó bociszemek, amikor te csak a volt barátnőddel találkoztál, aki már úgysem jelent semmit.

És a vad egymásnak esések idővel miért szelídülnek romantikus simogatásokká? Egyáltalán, mi is az a romantika a való életben, Jane Eyre-en és Jane Austenon túl?

A hiszti rejtélye

A női hisztéria egykor komoly homlokráncokat okozott megannyi tudós orvos férfiúnak, akik piócás kezelést vagy koponyalékelést, és hasonló, komoly szakmai alapokon nyugvó kezelést javasoltak.

Ma ezzel szemben az erősebbik nem csak legyint egyet, hanyag módon beletörődve, hogy a kecses, selyemszoknyás lábakhoz ez jár, mint a söröshordóba a patkány. Attól van zamata. A nő ebben a pillanatban viszont kikéri magának, és kijelenti, hogy ő sorozatosan félre van ismerve. Ekkor a kétvállra fektetett férfiú végleg megadja magát, hiszen már esélye sincs arra, hogy kiigazodjék a női vágy labirintusában. Pedig éppen ekkor kapta meg a kulcsot. A nő ugyanis kiismerhetetlen játékszer, akiről soha nem sejthető, hogy éppen kedves, doromboló macska, vagy vadorzó párduc.

Tipi-Tapi

Ennek megfelelően a szexuális vágy sem tombol örökké ugyanakkora erővel, úgyhogy nem várhatod el, hogy kedvesed minden alkalommal változatlan lelkesedéssel vesse rá magát játékszeredre.

A női lélekben nem mindig dúl az elemi ösztön, ilyenkor pedig nem árt egy kis segítség. Kedves simogatás, csók, puszi, törődés. Mindez pedig úgy történjen, hogy párod ne érezze minduntalan dudorodó pisztolytáskádat: ezt a minden szexualitástól mentes közeledést hívják női nyelven romantikának.

A romantika pedig csodálatos fegyver, ami igen hatásosan ébreszti fel az alvó oroszlánt, úgyhogy, ha beadod a derekad egy kis kamaszos simogatósdinak, még a fegyvered is előkerülhet rejtekéből.

Vágytalanság

Van azonban úgy, hogy minden trükk és praktika füstbement terv. Előfordul, hogy a nő egyszerűen nem akar, mert rossz napja van, mert most nem, és kész. Ilyenkor jobb, ha beletörődsz kamaszkori rémálmodba, és megszereted a mondatot, amit a legjobban utáltál hallani: „Aludhatsz velem, de nem fog történni semmi.” Ilyen alkalmakra kell felszerelkezni jó nagy adag DVD-vel és kitartással, de hidd el, ha erős vagy, a tiltott gyümölcs hamar kimerészkedik a zárolt területről. Amint a piros napok vagy a stresszesebb idők végetérnek, újra egy csábító, vadító nőt tudhatsz majd magad mellett, aki hálás lesz érte, hogy nem akartad mindenáron lerángatni róla a bugyit.

Bonyolult virágszál

A türelem és a romantika közvetlen házszomszédja a női vágy országában a vad szenvedély. Igen, kiszámíthatatlanságból dicséretes, az már biztos, neked pedig marad az az örök kihívás, hogy kitaláld, mikor kell simogatni, és mikor támadni.

A heveskedés ugyanis korántsem tilos, csak megfelelő időzítés mellett kell alkalmazni. Bizonyos jelek azonban árulkodnak párod hangulatáról: ha mindig tip-top, nőies és szexi öltözékét hirtelen lazább, hétköznapibb ruházatra cseréli, biztos lehetsz benne, hogy egy ideig inkább megértésre és gyengédségre van szüksége, semmint ágyrengető kalandokra.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Ha azonban egyszercsak azon kapod magad, hogy lőttek a macinacinak, és egy szexi virágszál virít melletted, ideje gatyába ráznod magad, és felkészülni a hajnalig tartó, heves szeretkezésekre.

Ezt is szeretjük