Mit szól valójában a férfi, amikor a nő teste megváltozik a terhességtől? Meglepő vallomások a pasiktól
Valószínűleg a nők teljesen másképp gondolják azt, miként állnak hozzájuk a várandósság alatt a férfiak.

terhes no ferfi
beauty and style
Top olvasott cikkek

A terhesség hónapjaiba gyakran a nehézségek és a kétségek is beférkőznek. A legtöbb nő aggódik azért, hogy a teste megváltozik a várandósság alatt, és azért, is, hogy mit szól ehhez az átalakuláshoz a párja.

Sokan úgy érzik, hogy pocakosan nem elég vonzók, és úgy gondolják, hogy a partner sem tartja már őket szexinek. De vajon tényleg zavarja a férfit, ha egy nő felszed néhány plusz kilót a babavárás ideje alatt, vagy esetleg narancsbőre és striái lesznek? A következő pasik erről meséltek a Cosmopolitan.com oldalán, és meglepő válaszokat adtak.

A férfi véleménye a várandós nő testéről

- Az egész terhesség annyira különleges és izgalommal teli, hogy igazából nem is foglalkoztam azzal, hogy a feleségem teste szép lassan megváltozik. Sőt, szerintem senkinek sem kellene ezen aggódnia. Akármi történik, ő akkor is a szerelmed, és úgy szereted, ahogy van - mondta a 34 éves Luke, akit egyáltalán nem zavartak a várandóssággal járó következmények, és ezzel nem is volt egyedül.

terhes no ferfi cover

- Őszintén? Számomra nagyon is vonzó egy terhes nő. A feleségem bőre, melle és az egész teste is gyönyörű volt, amikor a gyermekünket várta. Engem semmiféle változás nem zavart, sőt! - mondta a 31 éves Steve.

- A terhesség alatt tényleg szinte minden nő ragyog. A barátnőm meseszép volt, de sajnos sok problémával és fájdalommal küzdött. Csakis ezért nem merem használni rá a szexi szót, mert ez egy borzasztóan nehéz időszak volt számára. Pedig tényleg szép volt hatalmas pocakkal is - árulta el egy másik férfi.

- A barátnőm teste számomra különleges és izgalmas lett, mikor a gyermekünket várta. Ő biztosan nem ért velem egyet, de annál csodálatosabb nincs, mint mikor tudom és látom, hogy a kisbabánk növekszik benne. Ezen kívül semmiféle szépséghibának titulált változás nem érdekelt - mesélte a 29 éves Nick.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ugyanolyan vonzó

- Végig ugyanúgy vonzódtam a feleségemhez, és a várandóssága alatt is sokat szeretkeztünk, amíg lehetett. Szerintem minden terhes nő gyönyörű, és olyan különlegesen szép változáson mennek keresztül, aminél nem számít, hogy megjelennek-e azok a csíkok a hasán, vagy sem - tette hozzá Gorman.

A megkérdezett férfiak szerint a nők teljesen feleslegesen aggódnak a várandósság miatt bekövetkező változások miatt.

Természetes, hogy a test átalakul, de ettől még a férfiak számára ugyanolyan vonzó lesz a barátnőjük, mint addig. A striák, a narancsbőr vagy a kilenc hónap alatt felszedett plusz kilók csak elenyésző számú férfit érdekel, mert pontosan tisztában vannak azzal, hogy miért változik a női test, és ez felülír mindent.

Ezt is szeretjük