Mire gondol a férfi, amikor meztelenül lát? Meglepődsz, de erre biztosan nem
Pasik mondták el, tényleg van-e ok a szégyenlősködésre.

ferfi no haloszoba
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos igen kevés olyan nő van, aki elégedett a teste minden egyes pontjával. A legtöbben találnak valami olyan, hibának hitt dolgot magukon, ami miatt szégyenlősek lesznek, és nemcsak a strandon, hanem akkor is, amikor egy férfi előtt dobják le az összes ruhájukat.

Sokakat aggaszt az a bizonyos narancsbőr, a striák, na és az itt-ott felbukkanó plusz kilók, de rengetegen aggódnak azon is, hogy a mellük méretével, formájával, esetleges aszimmetriájával lesz majd elégedetlen a partner, hiszen persze, hogy észreveszi majd - legalábbis szerintünk, nők szerint.

Ezt veszi észre valójában a férfi a testeden

Az igazság viszont az, hogy a férfiaknak nem igazán tűnnek fel azok a dolgok, amik téged ennyire zavarnak. Több nő is feltette ugyanis már ezt a kérdést a netező pasiknak, akik teljesen őszintén válaszoltak arra, mire gondolnak, amikor meglátnak meztelenül. Az biztos, hogy rengeteg mindenre, de arra biztosan nem, amire te gondolsz!

- A cicik mindenhogy szexik. Nem számít, hogy nagyok vagy kicsik, minden méretben és formában imádjuk őket. Elképesztően furcsának találom, hogy mennyi lányt hallottam már azon aggódni, hogy nem egyforma méretűek a mellei. Ha nem mondják, soha az életben nem vennénk észre - mondta a 38 éves Kyle az egyik fórumon. De a tested más pontjainak szerinted tökéletlen részeire sem koncentrálnak egyáltalán.

- Sokáig nem vettem észre a barátnőm striáit, de az az igazság, hogy így sem zavarnak, hogy felhívta rájuk a figyelmemet a panaszkodásával. Sőt, valamiért nagyon szexinek találom azokat az apróságokat a testen, amiket a nők szépséghibának titulálnak. Például a striákat és a szeplőket is imádom - vallotta be a 36 éves Chris.

Fel sem tűnik nekik, ami téged zavar

Sok nő elégedetlen a feneke méretével és formájával is, de a férfiak nagy részének egyáltalán nem számít ez sem.

- Az összes női feneket szeretem, szerintem ez a legjobb dolog a világon. Számomra nincs olyan, hogy csak egy bizonyos méretet találok vonzónak, egyszerűen a popsik mindenhogy szexik - tette hozzá egy 35 éves pasi. Nem kell tehát aggódnod egyáltalán a tested miatt, amit ugyanis te hibának látsz, azt a férfiak valójában észre sem veszik, vagy ha mégis, biztosan nem zavarja őket.

A cikk az ajánló után folytatódik

Abban viszont mindannyian egyetértenek, hogy a magabiztosság vonzó, és szeretned kell önmagadat úgy, ahogy vagy, mert ennél kevés vonzóbb dolog van egy nőben.

- A nők nem veszik észre, hogy a szégyenlősség és az önbizalomhiány rengeteg problémát okozhat egy kapcsolatban. Mindig olyan lányokkal volt a legjobb az ágyban, akik nem bizonytalankodtak a testükkel kapcsolatban, nem takargatták magukat, hanem büszkék voltak az alakjukra - mesélte egy férfi, akivel szinte mindenki egyetértett. Szóval szeresd a testedet úgy, ahogy van, és hidd el, a férfit nem fogja érdekelni, ha nem egy agyonretusált modell tökéletes fotójára hasonlítasz, hanem egy gyönyörű, valódi nő vagy, aki értékeli önmagát.  

Ezt is szeretjük