18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mit ront el a legtöbb férfi, amikor ujjal kényezteti a párját? Nők mondták el
Nagyobb élvezet jut a nőnek, ha ezen változtatnak.

par agyban cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán kijelenthetjük, hogy a férfiaknak sokkal nehezebb dolguk van, amikor kényeztetik a nőket, mint fordítva. Rengeteg mindenre kell odafigyelniük ahhoz, hogy a párjuk a csúcsra jusson, mert már néhány apróbb hiba is kizökkentheti a nőt, ezzel lenullázva az orgazmus esélyét.

Sok nő viszont sajnos nem igazán mernek szólni a partnerüknek arról, ha valamit nem jól csinál. Körülnéztünk a fórumokon, és összegyűjtöttük a leggyakoribb hibákat.

Ezek a leggyakoribb hibák

- Több exemnél is tapasztaltam, hogy szinte mindenféle simogatás vagy enyhe mozdulatok nélkül rögtön belevágnak a dolog közepébe, ráadásul nagyon durván és erősen is folytatják. Így viszont én alig tudtam élvezni az egészet, a csúcsra pedig soha nem jutottam el - osztotta meg a tapasztalatait egy nő. Tipikus hiba, ha elfeledkeznek a bevezetésről, és rögtön a közepén kezdik, ahogy az nagyon sok pornófilmben látható, és ez nagyon kellemetlen tud lenni. Érdemes ilyenkor simogató, enyhe és lágy mozdulatokkal kezdeni, aztán csak később belelendülni, de ott sem durvulni. 

par agyban ferfi felul

- A csiklóm izgatása nélkül nem tudok elélvezni, de a párom inkább úgy használja, mint a péniszét - egészítette ki a listát egy másik nő. A férfiak hajlamosak elfeledkezni az ujjaik használata során a csikló kényeztetéséről, pedig sok nőnek nagyon fontos lenne. A legjobb, ha egyszerre izgatják a hüvelyt és a csiklót is, így lehet a legnagyobb az élvezet.

- Nagyon kellemetlen és fájdalmas tud lenni, ha egy pasi elfelejti teljesen rövidre vágni a körmeit. Sokszor előfordult már, hogy emiatt fájdalmat okozott a párom - mesélte egy nő, és többen is elmondták, hogy küzdöttek már hasonló problémával. Nagyon fontos lenne, hogy odafigyeljenek erre a férfiak, hiszen a hüvely nagyon érzékeny, és könnyen felsértheti a nem, vagy rosszul levágott köröm, ami a nőnek nagyon kellemetlen, és akár fájdalmas is lehet. 

Ha úgy érzed, hogy neked is jobb lenne, ha a párod változtatna egy kicsit a technikáján, akkor bátran vezesd rá a kezeddel vagy szavakkal, és ne aggódj, nem fog megbántódni, hiszen neki is az a célja, hogy minél nagyobb örömöt szerezzen neked.

Ezt is szeretjük