Mire vágyik a férfi az ágyban?
Egyikük elárulja!
Nem csak benned él a kép a tökéletes pasiról. Tudd meg, mi az, amit a férfi igazán szeret a szexben, és természetesen benned, a nőben!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mire vágyik a férfi a nőtől a tollasbálban?

Hogyhogy mire? Hát a nőre, magára. Magácskára. A lucerna a zöldje nélkül, méz nélkül a szív formájú mézes, rigófütty, rigó híján - olyan a férfi, ha nem érinti asszonyi kéz.

Kecsesség és kellem, arra vágyunk. Mágiára, ami a combok belső oldalán remeg. Puha, pihés hasikra, köldökre, ahonnét érdemes kinyalni a tejszínhabot. Rózsaszájra, kéjes nyögésekre, amiből ismételten megállapíthatjuk, hogy jajjistenem: de jók is vagyunk mi.

A fekete hajáért

Asszonynak lenni nyilván nehéz. Általában és nagyrészt lövésünk sincs arról – a férfi, a nyugodt állat -, hogy miféle kuvikok ricsajozhatnak kiskegyedék lelkében. Megfelelni itt és ott, munkában és otthon, konyhában és ágyban. A nőnek, és ezt készséggel aláírjuk, egymillió helyen kell önmagát nyújtani, és egyúttal megfelelni az elvárásoknak. Minden elismerésünk: ha ez mind összejön, az maga a férfi legédesebb álma. A tökéletes nő.

Mondjuk ki: párnák között a pasi rád vágyik, nem valami kirakati bábura - legyen az az ágyba bújás holmi egyéjszakás kaland, vagy akár a fortyogó szerelem tetején a fedő.

Odavagyok egészen

Az asszony pajkos, mint egy tündér, nem rejti véka alá, ha szeret valamit, ha szeretne valamit. Egyszerre irányít és elfogad. Érdeklődik, kipróbál, néha kicsit kiszolgál. A szerelmet szívesen fogadja. Menyecskés, cserfes az ágyban, ha éppen az kell.

A tökéletes nőt alighanem a felismerő-képessége és az önnön magáért való kőkemény kiállás különbözteti meg a kutyaütő, szeretetre-elismerésre ácsingózó hús-Barbiktól. Kényes egy patikamérleg, amire az ágyban nyújtott teljesítményt pakolják, és a lány esetleg túl könnyűnek találtatik, ha a fent emlegetett komponenseket kispórolta belőle a Magasságos. Úgy ám!

Szeretném, ha szeretne, rám nevetne

Mert a férfi, az némileg álomvilágban él, vagy, ha nem is, hát a szemüvegének lencséje azért bizonnyal színes egy kicsit. A nőbe, az aktuális asszonyba furvást belelát valamit, felnagyít, a recésebb részeket önnön maga csiszolja simára. Előrébb van a matematikánál – a kockából bármikor gömböt gyúr.

Ezért emlegetjük a lányok csodával határos helyzetfelismerő képességét, mely jó szomszédja a női kobakban a fészekrakó ösztönnek egyébként. Női dolog. A pasasban egy életre megragad egy-egy okos moccanás, sanda mosoly a szex közben. Hasra fordulás, kéjes kérdések: És hátulról csináltad már? Az ilyennel, kérem alássan, meg lehet minket őrjíteni.

Nem kívánom sokáig, csak örökre

Kiállás, asztalra csapások az ágyban: kell. Nem szabad, hogy a nőt csak úgy maga alá gyűrjék. Nem lenne szabad hagynia. Hát nehogy már csak annak a senkiházinak legyen jó! A nő igenis követelje meg, ami jár neki. Tessék már kiállni önnön magáért, szentem.

Ha a nő élvez, azt a férfi élvezi. Egyrészt ugyebár, mert jó látni. Nincsen annál szebb, amikor a hetedik mennyország kapuja felé rohanvást csatakosra izzadnak a kisasszonyok. Annál becsesebb virág a világon nem nyílt még semerre. Tegyük hozzá: illatosabb sem.

Másrészt pedig, a fene egye meg, galamb nő az ember szívébe, ha látja, hogy mekkora profi már ő. Hát ezt a csodálatos asszonyt, hát ezt ő egyedül juttatta el oda, ahol 46-os férfibakancs eleddig még sosem tiport össze tulipánokat. Bontok is egy sört.

Ezt is szeretjük