18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyennek tartanak a pasik az ágyban?

Kedvenc parfümöd elárulja!

A természetes illatunk meghatározza, ki mennyire tart vonzónak, de a hatást egy kis parfümmel is fokozhatod.

Ha megvan az ideális ruha, a hozzá illő harisnya, felső, cipő, ékszer, táska és smink, már csak egyetlen kiegészítő hiányzik, hogy igazán dögös lehess este. A kedvenc parfümöd, ami az egész megjelenésedet keretbe foglalja, és nem utolsósorban a férfiak fantáziáját is felbirizgálja.

Az illatoknak bizony nagy hatalmuk van, amit a tudósok is alátámasztottak, hiszen bebizonyították, hogy az emberek végső soron szag alapján választanak párt maguknak. A feromonok nem csupán a vágyat, de a szerelem lángját is képesek feltüzelni, azonban ma már hasonló tulajdonsággal bírnak a mesterséges aromák is. Ezért nyúlsz egy nagy nap előtt ösztönösen is a parfümjeid felé, de tudd meg, az illatod mit árul el a pasinak a szexualitásodról!

Friss virágillatok

A virág a tavasz, az ártatlanság illata. Ezek a könnyű parfümök lehetnek szolidan nőiesek, de olykor egészen bohókásak is, mindenesetre, ha ebből a kategóriából kerül ki a kedvenced, amit a csábítás alkalmával is bevetsz, valószínű tartózkodóbb jellemnek gondolnak majd a férfiak.

Minden bizonnyal annak köszönhető ez, hogy a virágillatok magukkal vonzzák a szűziesség fogalmát is, nem csoda hát, ha ez alapján kiszemelted kissé visszahúzódónak tart az ágyban. Ez azonban nem feltétlenül rontja az esélyeidet, sőt! Úgy vélik, hogy sokat taníthatnak neked a szex terén, és ez még gyengéd, gondoskodó ösztöneiket is a felszínre hozhatja. Persze légy óvatos: ha valójában egy ugrásra kész vadmacska vagy, előfordulhat, hogy partnered meglepődik, amikor a ruháiddal együtt az illat álcáját is leveted.

A parfümök ereje
A természetes illatoddal ellentétben a parfümök félrevezetőek is lehetnek. Éppen ezért fontold meg jól a választásodat: a legnagyobb hatást akkor érheted el, ha eltalálod az eredeti személyiségedhez legjobban passzolót. Ezen felül nem érdemes túl erősen befújni magad, hiszen az illat egészen lágy, szinte alig érezhető formában is érvényesül. A végeredmény akkor tökéletes, ha a parfüm beszáradása után te már nem érzed magadon az aromáját.

Karakteres aromák

A parfümök királynői, a valódi éjszakai, csábító illatok vitathatatlanul a karakteresebb, mély tónusúak. Ha kedvenced ezek közül való, a férfiak buja vadócnak tarthatnak az ágyban, aki nemcsak azt tudja, hogy mit akar, de meg is szerzi.

Az uralkodó illat határozott személyiséget sugall, aki szeret irányítani, és pontosan a tudtára adja partnerének, hogy neki mire van szüksége a végső gyönyörhöz - ez a legtöbb férfinak imponál, feltéve, hogy elfogadja, hogy te nyitsz neki kaput új dolgokra, és nem ő számodra. Adott esetben kísérletező hajlamot is sugallhat parfümöd, ha ebből a kategóriából való, különösen, ha nem az édeskés, inkább a fűszeres jelleg dominál benne. Nem árt azonban óvatosnak lenned: ahogy a bevállalós szexuális nyíltság ebben a korai szakaszban még akár ijesztő is lehet, úgy a kelleténél erőteljesebb illatok is lehetnek negatív hatással a férfira, különösen azok, amelyekben uralkodó a pézsma.

A szagokon túl

A pasi persze nem csupán az orrát használja az ismerkedés során, de a szemét is. Ha szeretnéd tudni, mely női testrészeket tartják a férfiak a legvonzóbbnak, és veszik szemügyre először, nézd meg videónkat!

Üde, gyümölcsös illat

A hasonló illatú parfümök nagyon népszerűek, hiszen az aroma éppen olyan jól passzol egy randihoz, mint egy céges rendezvényhez vagy csajbulihoz. Ha gyümölcsös a kedvenc parfümöd, a férfiak nem feltétlenül a buja párduc kategóriába sorolnak be az első találkozás alkalmával. Illatod könnyű partnernek állít be a számukra, de korántsem a szó rossz értelmében - olyan nőnek gondolnak, aki egyenrangú fél akar lenni a szexben, ezért adni és kapni is ugyanannyira szeret.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Lehet, hogy emiatt nem tartanak majd azonnal megszerzendő prédának, de, ha a parfümödet ellensúlyozod némileg kacérabb öltözékeddel, biztos sikerre számíthatsz. Ez az aroma ugyanis kiegyensúlyozott, de határozott vágyakról árulkodik, illetve arról a jó tulajdonságról, hogy olykor hajlamos vagy a kompromisszumokra is. Ha a férfi nem kezdeményez, gond nélkül megteszed te, de azt is szexinek tartod, ha ő veszi a kezébe az irányítást.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük