Miért sír a nő szex közben?
Bizony előfordul. És a férfi ilyenkor leblokkol, mert nem érti, hogy a legboldogabb pillanatban mi történhetett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétféle variáció létezik. Az egyik rendkívül hízelgő a férfira, a másik inkább arcpirító a nőre nézve. Avagy a hormonok nem hazudnak. Legalább.

A citromba harapott kedves esete

Kezdjük a vérvörös tangót, mert hát mégiscsak a szexről beszélünk, a kályhánál. Dobjunk néhány hasábot előtte a tűzre, és rózsával a fogunk között azonnal szögezzük le, a férfiak többsége a nő sírását egyáltalán nem találja szórakoztatónak.

Többnyire azt mondja: hiszti, és ha nem a Keresztapa trilógia egyik kulcsjelenetén facsarodik sírásba az arcunk, szemet forgatva az eget kémleli, és azt motyogja a fogai között: „Mikor hagyja már abba?”

Ezek után a vízszintesben való zokogás, amikor hősünk éppen párás tekintettel gusztálja az anyatermészet által a csontjainkra tökéletesen odacsókolt pihe-puha idomainkat, körülbelül olyan szinten fejezi le, mint jóanyánk a vasárnapi ebédhez a csirkét.
Ebben az esetben a riadalom helyén is van, megéri a gyanakvást, hiszen még éppen csak összesimult, éppen csak elkezdődött a tánc. Maradjunk a tangónál, mert hát mégiscsak a szexről beszélünk.
Előfordul ugyanis, hogy a nő lehunyja a szemét, és valaki egészen mást képzel ilyenkor a delikvens helyére. Nem szép dolog ez, a lelkifúr ezerrel indul el, és a szerpentinről nincs kiszállás, a nő agya moziként működik, akkor már nem csak magát sajnálja, hanem a táncpartnert is, hiszen ő nem tehet semmiről. A hormonok ilyetén játékszerei vagyunk, a boldogság helyére a szomorúság lép, hiszen a becsapás legalább két embert érint, és a tehetetlenség krokodilkönnyeket szül.

Kezdjünk tehát gyanakodni, és kommunikálni a hölggyel, meglehet, hogy érdekes válaszokat kapunk majd tőle, tudom, hogy rettentő nehéz: de ne borulj ki. A sírás csak jelzés értékű, azt mondja, valami baj van.
Ugyanis, mint rövid felmérésből kiderítettem, a férfiak nagy része ebben a szituban azonnal azt gondolja: „Jézusom, ennyire rosszul csinálok valamit!?”

Önző egy fajta, mi? Na nem, és nyilván lefagy, mint a BSPlayer Jack Bauer legkegyetlenebb jeleneteinél, hogy kaparjam a falat!
De ez a bömbi nem összetévesztendő az orgazmus-sírással, ami teljesen más tészta.

Rómeó és Júlia meg a Dire Straits

Gyerekkoromban hallgattatta velem apám a Dire Straits-et. A Romeo and Juliet című dalban van egy sor, valahogy így hangzik: „Juliet when we made love you used to cry”. Durva fordításban ez körülbelül annyit tesz: „Júúúliám, mikor szeretkeztünk, sírtál.” Romantikus képzelgéseim voltak a témában, és ameddig nem történt meg velem, utána pedig még inkább, azt képzeltem, ez milyen csodálatos dolog lehet. Nos, az is.
Szóval, újabb tételt lehet kihúzni a para-listáról, kedves fiúk! Ha a nő orgazmus közben sír, az többek között azt is jelenti, olyan biztonságban érzi magát, és olyan mélyen kötődik, hogy bátran el mer engedni bármilyen érzést, bármilyen szenvedélyt és bármilyen megnyilvánulást, nem kell visszafognia magát.

Nyilván egy szinten az elengedésről van szó, az érzelmek olyan fizikai reakciót váltanak ki belőlünk, mintha egyszerre néznénk meg a Titanic-ot, a Távol Afrikától-t, és az Igazából szerelem azon jelenetét, amikor a frissen házasodott lány meglátogatja a fickót, és rájön, hogy csak ő van a filmen, és Dido énekel. Jahahaj, én már most bőgök - na ilyen bolond tud lenni egyébként a nő.

Csodálatos színek és fények játszanak ilyenkor a fejünkben, ami az érzelmi küszöbünket olyan magasra löki fel, hogy muszáj bebőgni tőle, mert annyira, de annyira, de annyira jó…

Ugyanakkor tökéletesen elrontható ez a mennyország-állapot, ha ti, kedves barátaim, ilyenkor egy jól irányzott rúgással vagy kérdéssel visszahoztok minket a földre: „Na, most meg mi van?!”
Csönd, ölelés, lágy simogatás kell ilyenkor. Meg se kell, hogy szólalj, talán a nő pont most érti meg, hogy szerelmes. Beléd. Szóval nyugi.

Ezt is szeretjük