5 jel, hogy megcsal a barátnőd
Bár a félrelépést inkább a férfiakhoz társítjuk, semmi nem bizonyítja, hogy kevesebb nő csalná meg a párját. És bizony vannak árulkodó jelek is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A félreértések elkerülése végett szögezzük le, a nők legalább annyit lépnek félre, mint a férfiak. Csak jobban titkolják. Mivel nem rendelhetünk minden férfi mellé egy okos barátot, aki történetesen nő – pedig milyen jó is lenne –, adunk egy kis segítséget, hogy mik azok a jelek, amelyekre nem árt odafigyelni. Nem kell túlzásba vinni a paranoiát, de azért jobb, ha nyitva tartod a szemed! Íme, öt jel, mielőtt még túl késő lenne.

Mindent a külsőségről

A folyton skatulyából kihúzott, top-trendi barátnő már hónapok óta a múlté. Már az sem zavarja, ha vasárnaponként slampos tréningruhában parádézik előtted, smink nélkül, a maga természetes valójában. Nincs ezzel semmi gond, illetve van, de ez most nem ide tartozik.

Ez is az intimitás egyik lépcsőfoka, közelebb engedjük egymást, nincsenek gátlásaink, satöbbi. Aztán hirtelen frizurát vált, vadul diétázni kezd, új az illata, újak a ruhái, és sokkal szexibb, mint bármikor előtte. Főleg akkor, ha nélküled indul el az éjszakába, vagy csak szimplán egy délelőtti kávéra a barátnőkkel. Na igen, ez kicsit tényleg gyanús, ugye?

Düh, hiszti és társai

Hirtelen hangulatváltozásai lesznek. Akár alapjáraton cinikus, vagy éppen az ellenkezője, igazi napsugárlány, napról napra megváltozik. Az egyik pillanatban nagyon magasan repül, a másikban hozzád sem szól, csak meredten bámul a semmibe. Rossz hír: valószínűleg valaki másba esett bele, és éppen a saját világát próbálja rendezni. Belülről – ami nagyon összezavarta. Te is zavarod.

A következő lépés

Megpróbálod tisztázni vele hirtelen hangulatváltozásait, az érthetetlen magatartását, mire agresszíven reagál. Nem veszi észre a törődést, sokkal inkább bosszantja, a fejedhez vágja, hogy hagyd élni, hogy ne zaklasd a kérdéseiddel.

Egyébként is, mostanában mindent rosszul csinálsz, leginkább levegőt se kellene venned, hiszen abba is bele fog kötni. A kapcsolat leginkább ingoványos talajra hasonlít, amin igazából csak te egyensúlyozol, ő már messze jár.

A napirendváltozás

Mostanában kevesebbet is találkoztok. Mindig adódik valami kifogás, ami miatt nem ér rá: munka, egy buli, ahová egyedül hivatalos, egy régről felbukkant barát. Ez esetben különösen figyelj oda! Mivel a nők általában szeretnek mindent aprólékosan elmesélni, ha az új barátról csak néhány zavart szóban értekezik, utána pedig néma csönd, nos, akkor lehet, hogy ez a pasas egészen más, mint szimplán egy barát. Ha pedig elzárkózik attól, hogy összehozzon benneteket, akkor ez már több, mint gyanús.

A telefon-para

Ez a része talán a legrosszabb. Órákat sms-ezik egy szó magyarázat nélkül, miközben látod a szemén, hogy izgatott. Amikor belépsz a szobába, buta indokkal szakítja félbe a csevegést, és csak legyint arra, ha megkérded, ki volt az. Vagy éppen az ellenkezője történik: hangosan kezd beszélni a semmiségekről, hogy lásd, csupán egy baráttal csacsog – csak éppen olyan furcsán burleszk az egész. Itt kell még megemlítsük a netet is. Hiszen a chat és az e-mail sok lehetőséget rejt magában – ha friss a vonzalom, a felek kölcsönösen órákat lóghatnak rajta. Vedd észre, ha a csajod éjszaka a laptop mögé bújik, ahelyett, hogy inkább melletted feküdne!

Egy biztos, ha valamiért gyanakszol, nem árt leülni és megbeszélni, mielőtt túl késő lesz.

Pont azért, mert lehet, hogy tévedsz. Ha pedig nem – esetleg még menthető a kapcsolat. Egy beszélgetést mindenesetre megér, nem?

Ezt is szeretjük