Önkielégítés férfimódra
Mit gondol róla a nő?
A férfiak maszturbálnak, akár van párjuk, akár nincs, ezen nincs mit szépíteni. Sok nő pedig féltékeny a magányos örömökre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfiak maszturbálnak – ez tény. De hogy mit gondol erről a nő, az többnyire rejtve marad. A férfiak legrejtettebb titka. Vagy nem? A hosszú fürdőszobai ejtőzés, a titkos zuhanyzás – ne legyenek illúzióitok, tudjuk, hogy mi folyik ott. Facér, házas, igazából teljesen mindegy, a férfiak szeretik magukat, mi pedig ezt tudjuk.

Szeretlek téged, és magam

- A munkám miatt sokat vagyok távol. Gyakran hetekig nem találkozom a pasimmal – válaszolt a kérdésemre A., aki zenekarokat közvetít külföldi munkákra.
- Pontosan tudom, hogy valamit kezdenie kell a felgyülemlett szexuális energiával. Ez teljesen normális. Inkább intézze el a zuhany alatt, mint hogy elmenjen egy kocsmába, és felszedjen valami olcsó csajt.

Nos igen, így beszél egy tartós kapcsolatban élő felnőtt nő. Ebben az értelemben a maszturbálás inkább csak a másik hiányának enyhítésére szolgál, nem csinál belőle nagy ügyet egyik fél sem. De mi történik akkor, ha együtt vagytok, nincs gubanc a kapcsolatban, és mégis rajtakapod a pasidat? Mi a megoldás ebben a „kellemetlen” helyzetben?

Ok és okozat

Egy másik közeli barátnőmmel történt, hogy rányitott a fiújára teljesen véletlenül a fürdőben. – Először zavarban voltam, majd teljesen kiakadtam, és szépen össze is vesztünk. Egyszerűen nem értem, hogy miért van erre szüksége, ha ott vagyok a másik szobában. Ő nem akart erről beszélni. Akkor sem, és azóta sem.

Szerencsére van egy szakosodott orvos a családban, akit kifaggattam a dologról, és meglepő dolgokkal állt elő. A lényeget nem kioktatásul, csupán okulásul osztom meg, mivel elképzelhető, hogy tisztázunk néhány félreértést. A férfiak sokkal előbb kezdenek maszturbálni, mint a nők, és mint bevett szokásról, egyszerűen nem tudnak lemondani róla.

Azok között, akik szigorú szülők gyerekeiként nőttek fel, és az önkielégítés szinte lázadásnak számított, még nehezebb a helyzet, hiszen az önbizalmuk ilyenkor igazán elemében van. Többek még időben lecserélték az arany magányt húsvér nőkre, de elképzelhető, hogy néhányaknak a kényelmesebb megoldás maradt meg. De anélkül, hogy nagyon agyturkásznánk, maradjunk annyiban, hogy a legtöbb pasinak ez olyan szintű kényelmes örömszerzés, amit egyszerűen szeretnek csinálni. Pont annyira, mint mi, nők megenni egy szelet belga csokoládét, vagy vásárolni egy új, szépséges cipőt.

Az élet sója

A nők ebben az évszázadban már régen elfogadták, hogy a férfi szexuális életének része az önkielégítés – ettől még nem szeretnek bennünket kevésbé. Miért is lenne az probléma, hogy valaki szexuálisan aktív, akár van partnere, akár nincs? Az internet azt mondja, a férfiak 95%-a maszturbál rendszeresen.

H. barátnőm szerint, talán mindenkinek több értékes időt kellene eltöltenie magával, hogy jobban megismerje a saját testét. Ez nemcsak a férfiakra, hanem a nőkre is vonatkozik.
- Engem személy szerint felizgat a gondolat, hogy mit csinál a barátom a zárt ajtók mögött. Még dédelgetem egy kicsit a gondolatot, mielőtt megkérem, hogy engedjen be egy ilyen alkalommal. Vad lesz!

A két ember közötti kapcsolat határai csak a feleken múlnak! Soha nem késő beengedni az újdonságot a szexuális életetekbe. A változás mindig klassz. Csak egyvalami nem fog változni: a férfiak mindig maszturbálni fognak. Ja, és még valami: a nők pedig mindig véleményt alkotnak.

Ezt is szeretjük