Milyen érzés találkozni a lelki társsal? Nők és férfiak meséltek arról, mennyire csodálatos
Őszintén árulták el, mi történt, amikor találkoztak a lelki társukkal: az biztos, semmihez nem fogható érzéseket, pillanatokat éltek át.

szerelem
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak, akik nem hisznek a lelki társ fogalmában, létezésében, de a legtöbben vágynak arra, hogy valamikor életük során megtalálják a sajátjukat, és megtapasztalják ezt a semmihez sem fogható érzést.

Szerencsére sokan átélik ezt, és néhányan úgy gondolták, másokkal is megosztják, milyen is volt rálelni a másik felükre, honnan tudták, hogy ő az. És, bár nem mindenki esetében a partner az, hanem előfordulhat, hogy egy barát vagy épp egy családtag, a következő emberek annyira szerencsések voltak, hogy szerelmük személyében fedezték fel a lelki társukat. A neten mesélték el, mennyire csodálatos ez.

Ilyen érzés megtalálni a lelki társat

- Amikor először kapcsolatba kerültem vele, valahogy rögtön tudtam. Nem őrült, zavaros érzelmek törtek rám, hanem inkább nyugalom és béke. Mint amikor egy hosszú utazás után hazaérsz, kinyitod az ajtót, és rögtön újra boldog vagy, otthon érzed magad. Kényelmes, csendes, és csak is arra tudsz gondolni, mennyire jó ez az egész. Valahogy úgy tudnám összefoglalni, hogy otthon éreztem magam vele abban a percben, hogy találkoztunk. Vele mindig biztonságban vagyok - mesélte egy nő.

- Amikor találkoztam a lelki társammal, hihetetlenül természetes volt az egész. Mint amikor lerakják a ház alapjait, vagy, mint amikor a kirakó teljes lesz az utolsó darabbal. Szinte nem is értettem, hogy tudtam addig élni nélküle - mesélte egy másik hölgy.

- Szorongó típus vagyok, borzasztóan nehezemre esik idegenekkel beszélni, de, amikor a lelki társam bemutatkozott nekem az egyetemen, semmi szokásos, kellemetlen érzést nem tapasztaltam. Megrázta a kezem, és rögtön biztonságban éreztem magam. Már akkor tudtam, hogy bármiről beszélhetek vele, pedig nem is ismertük egymást. Valahogy a családtagjaimnál és a barátaimnál is közelebb éreztem magam hozzá, rögtön összekapcsolódtunk - árulta el egy nő.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az első pillanatban érezték

- Belenéztem a szemébe, amikor először megláttam, és abban a pillanatban tudtam, hogy ő az. Ez már 17 éve volt, és ő akkor még házas volt, de nem volt kérdés, hogy összetartozunk - mesélte egy férfi.

- Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, és én sem gondoltam, hogy ilyen megtörténik velem valaha, de abban a pillanatban beleszerettem, amikor megpillantottam. Tudtam, hogy ő a másik felem, és teljesen elvarázsolt. Semmihez sem fogható érzés volt - vallotta be egy másik pasi.

- Olyan volt, mintha egy láthatatlan mágneses mező lengene körbe minket. Nem azt mondom, hogy szerelem volt első látásra, először inkább csak összebarátkoztunk, de szinte folyamatosan együtt akartunk lenni. Minden annyira könnyed és természetes volt köztünk, és vele mindig biztonságban éreztem magam. Egy hónap után tudtuk, hogy együtt fogjuk leélni az életünket - mesélte egy nő.

- Egészen addig azt gondoltam, hogy minden kapcsolat arról szól, hogy összecsiszolódjanak a felek, és változzanak egy kicsit azért, hogy passzoljanak egymáshoz. Aztán, amikor találkoztam a lelki társammal, rájöttem, hogy félreértelmeztem az egészet. A szerelemnek rengeteg különböző típusa van, de, amikor a másik feleddel találkozol, akkor nincs szükség változtatásra vagy túl sok kompromisszumra. Annyira természetes, magától értetődő az egész - vallotta be egy hölgy.

Képeken a bizonyíték az örökké tartó szerelemre

Vannak olyan szerencsés párok, akik ötven vagy akár 75 év házasság után is ugyanolyan boldogok együtt, mint akkor, amikor összekötötték az életüket. Persze, az ő életükben is voltak nehézségek és hullámvölgyek, de a fotók alátámasztják, érzéseik még mindig elképesztően erősek. Romantikus fotók bizonyítják: igenis van örök szerelem.

Ezt is szeretjük