Milyen valójában az, ha megvan a kémia két ember között? 6 nő mesélte el a saját tapasztalatait

Nők árulták el, számukra milyen érzés, ha megvan a kémia.

Amikor megvan a kémia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan mondják, fontos, hogy egy pár tagjai között meglegyen kezdetben a kémia, a tűz, a szikra, hiszen így lehet igazán szenvedélyes a kapcsolat, ez jelezheti, hogy passzolnak a felek.

De mit is jelent valójában ez a kifejezés? Milyen érzés az, amikor tényleg tapasztalja az ember? Nők mondták el saját tapasztalataikat, véleményüket erről a Redditen.

A kémia és a vonzalom

- Teljesen más, mint a sima vonzódás. Tud nagyon jó lenni, de nagyon rossz is. Én voltam már olyan pasival hosszú kapcsolatban, akivel nem kellett volna, de annyira erős volt köztünk a kémia, hogy nem tudtam szakítani. Olyan volt, mint egy hatalmas szikra, és totál megőrültem a férfi jelenlétében. Egyszerűen képtelen voltam logikus döntéseket hozni. Majdnem olyan, mint egy drog - mesélte egy kommentelő. 

par

- A fizikai vonzalom elhalványul, de a két ember közötti kémia soha. Egy idő után nem veszed már észre, hogy ott van, pedig nem múlik el - írta egy felhasználó.

- Az én esetemben azt jelentette, hogy már az elején sem voltak köztünk kínos pillanatok, rögtön ellazultam mellette. Annak ellenére, hogy egyáltalán nem volt az esetem, furcsán vonzódtam hozzá. A kémia mindenkit vonzóvá tesz, mindegy, hogy néz ki. De volt már dolgom olyan pasikkal is, akikkel egyáltalán nem volt meg, és nagyon hamar meg is untuk egymást - vallotta be egy nő.

Olyan, mint egy mágnes vagy egy villámcsapás

- Megtapasztaltam már a legkülönbözőbb szintjeit. A legutolsó pasinál például egyenesen úgy éreztem, amikor a szemembe nézett, mintha belém csapott volna a villám. Amikor pedig összeért a karunk vagy az ujjaink, mintha rövidzárlatot kaptam volna.

- A kémia maga az erőteljes szexualitás. Olyan, mint egy mágnes, érezni a szikrákat a levegőben. Libabőrös leszel tőle, boldogabb, ragyogóbb. Folyton fogni akarod a másik kezét, és mindig meg akarod csókolni, érinteni. Igazából borzasztóan nehéz leírni az érzést, és kicsit csöpögősnek hangzik, de így van - mondta el véleményét egy másik kommentelő.

- Ha megvan, akkor minden könnyednek, magától értetődőnek tűnik a kapcsolatban. Nem arról van szó, hogy nincs benne munka, és nem kellenek erőfeszítések, de, amit teszel, annak meglesz az eredménye, és minden építi a kettőtök közötti viszonyt.

Ilyen a szerelem a valóságban

A szerelem a való életben egy idő után teljesen más lesz, mint a romantikus filmekben. A következő ábrák biztosan neked is ismerősek lesznek.

A szerelem nem vattacukorfelhő, hanem ez: 10 megható kép, amiből rögtön érted

Nézegess képeket!

Elolvasom

Képek: Getty Images.

Ezt is szeretjük