18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

8 mondat, amit ne ejts ki a szádon a pasid előtt!

Egy váratlan látogatás vagy egy porszívó is eredményezhet súlyos kapcsolati drámát. Hogyan? Cikkünkből megtudhatod.

A pasinak is van füle, csak éppen olyan anyagból lett megformálva, ami furcsán-szelektíven szűri meg a külvilágból érkező női hangfrekvenciát. Ha ágyban nyújtott teljesítményét legyezgeted, természetesen meghallja azt, naná, azonban a szétdobált ruhákra tett célozgatásaid már annál jobb eséllyel akadnak fenn a szűrőn.

Ilyenkor pedig a női agy forogni kezd, és megoldást keres. A végeredmény: fogalmazz egyértelműbben – de nem, sokszor még ez sem működik. Elpattan a cérna, és szádat elhagyja egy meggondolatlan mondat, egy hírhedt tabu, és már te is látod, hogy készítheted fegyvertáradat egy órákig tartó veszekedésre, de már késő. Íme, a legveszélyesebb mondatok!

Csinálj már itthon te is valamit!

Már megint te mosogattál el, te takarítottál, és még a mosdót is neked kellett kipucolnod. Végtelen hosszan folytathatnánk ezt a sort, azonban az a szomorú igazság, hogy attól, hogy ezt minden hétvégén dühödten párod fejéhez vágod, ő még nem fog megváltozni. Legfeljebb vállvonogatva ül le a gép elé, de nyugodt lehetsz afelől, hogy nem a legmodernebb porszívókat fogja nézegetni, sokkal inkább a GPS-es, internetes mobiltelefonokat, amelyekkel végre már a sarki kocsmából is netezhet, amikor te a legszebb szombat délelőttbe belezúgatod a porszívót.

Csend és nyugalom. Erre van szüksége a pasinak, és bizony addig már csak az a furcsa születési rendellenességben szenvedő rendmániás kevés jut el, hogy, ha segít, akkor a hétvégi nagytakarítás is hamarabb véget ér. Dühöngened tehát felesleges, inkább szép szóval kérd meg, hogy végezzen ő is házimunkát.

Fölvehetnél néha valami mást is

Attól, hogy a te szekrényedben leszakad a vállfákat tartó rúd, még nem az a természetes állapot. Te mást veszel fel munkába, otthon, illetve akkor is, ha este bulizni mész, a pasi azonban örül, ha egyszer sikeresen átesik az öltözködés fáradságos tortúráján: nincs kedve azt naponta többször is megismételni.

A dolog pedig úgy áll, hogy minél több a ruha, az az egyetlen öltözködés is annál nehezebb, úgyhogy biztos, ami biztos, marad a kényelmesen szűk készlet. Lehet, hogy ezt a repertoárt te öt év távlatából kissé egyhangúnak tartod, de attól még nem fogja többször felvenni a rendkívül divatos, de meglehetősen férfiatlan rózsaszín inget, amit a szülinapjára vettél. Ha pedig nem célzatos ruhaajándékokkal, hanem szavakkal próbálod rávenni? Egészen biztosan számíthatsz viszonzásképp néhány csípős megjegyzésre legtrendibb darabjaidat illetően. A dicséret mindig jobb, mint a kritika. Ha új darabot vesz fel, biztosítsd róla, hogy nagyon férfias benne.

Holnap jön anyukám

Ne hidd, hogy ez egy egyszerű, tényközlő mondat. Ezzel a három ártatlannak tűnő szóval azt adod párod tudtára, hogy kevesebb mint 24 órán belül két viaskodó házisárkánnyal lesz összezárva, de addig is számíthat arra, hogy percről percre egyre jobban a feje tetejére áll minden.

Mert mire megérkezik az anyósa, mindennek ragyognia kell, a hűtőnek pedig roskadásig kell lennie hideg- és melegtálakkal. Ha pedig valami nem fér bele az idődbe, úgyis párodat találod meg azzal, hogy már megint nem örül annak, hogy az édesanyád meglátogat benneteket. A legtöbb férfi márpedig zsigerből ódzkodik az anyóslátogatástól, de valójában nem az anyuka miatt. Könnyen lehet, hogy vele nincs semmi problémája, de te akkor is túlreagálod a helyzetet, mert amikor havonta egyszer esedékessé válik a szülői kontroll, természetes, hogy mindent megpróbálsz a lehető legjobban csinálni.

Fáj a fejem

A jó öreg kifogás, amivel bármelyik pasit ki lehetne kergetni a világból. Természetesen megvan ennek az ellentéte is, amikor partnered válaszként előáll a sokéves amerikai kutatások hajszálpontos adataival, amelyek bizonyítják, hogy az orgazmusnál nincs jobb fájdalomcsillapító. De, ha egyszer fáj, akkor fáj. Ezt nem vitatja senki, úgyhogy a visszautasítás ilyenkor teljesen jogos, azonban kifogásként ne menekülj a fejfájás mögé.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ha egyszerűen csak szívesebben aludnál este, és nincs kedved az éjszakai ágytornához, akkor nyugodtan mondd ezt partnerednek, mert a migrénes mentegetőzés előbb vagy utóbb neki is komoly fejfájást fog okozni, és akkor már te is bánni fogod, hogy odalettek szenvedélyesen átszeretkezett éjszakáitok.
 

Még 4 mondat, amitől a pasi falra mászik
  • Szeretsz még egyáltalán?
  • Mire gondolsz most?
  • Szerinted kövér vagyok?
  • Hol voltál?

Cikkünk A párkapcsolatok hétköznapi őrülete című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük